Hürriyet yazarı Alphan'dan skandal yazı

Beşiktaş'taki hain terör saldırısı Türkiye'yi yasa boğarken, Hürriyet gazetesi yazarı Melis Alphan ise çocuğu olmadığı için kendi adına teselli bulduğunu ve sevindiğini, metro gibi kalabalık yerlerden kaçındığını yazarak vatandaşı terörle korkutmaya çalıştı.

Giriş Tarihi 12 Aralık 2016, 00:00 Güncelleme 12 Aralık 2016, 10:38
Hürriyet yazarı Alphan’dan skandal yazı

İÇİNDEKİLER

Hürriyet gazetesi yazarı Melis Alphan, Cumartesi akşamı Beşiktaş'ta düzenlenen terörist saldırılara ilişkin olarak kaleme aldığı yazısında skandal ifadelere yer verdi. Korku ortamı oluşturmayı amaçladığı yazıda, çocuğu olmadığına sevindiğini yazdı.

400 kilo bombanın kullanıldığı saldırıyı, küresel istilacıların taşeronluğunu yapan PKK üstlendi. Milli yas ilan edildi, yurdun her yanında bayraklar yarıya indi. Millet, kan emici vampirlere karşı bir kez daha kenetlendi. Hürriyet gazetesi yazarı Melis Alphan'ın bugünkü yazısında yer verdiği ifadeler ise dikkati çekti.

TESELLİ BULDU
Alphan, 'insan çocuğu yok diye sevinir mi hiç!' başlıklı yazısında çocuğu olmamasından teselli duyduğunu yazdı. Kalabalık ortamlardan uzak durduğunu ve memleketten gidebilenlerin gittiğini yazan Alphan, "Sadece sağ kalmaya çalışarak geçen bir hayata nasıl alışır ki insan?" dedi.