CNN Türk'ün Esad aşkı mide bulandırdı!

CNN Türk Suriye'de yüzbinlerce masum insanı katleden Esad Rejimi'nin Halep'i almasını bir "zafer"miş gibi göstererek büyük bir skandala imza attı ve Beşar Esad'ın yaptığı katliamı meşrulaştırmaya çalıştı.

Giriş Tarihi 12 Aralık 2016, 00:00 Güncelleme 13 Aralık 2016, 00:03
CNN Türk’ün Esad aşkı mide bulandırdı!

İÇİNDEKİLER

Doğan Grubu'nun önemli medya organlarından birisi olan CNN Türk, rejim destekçisi güçlerin Halep'i almasını büyük bir sevinçle karşıladı.Nam-ı diğer 'Şam Şeytanı' Beşar Esad'a duydukları sempatiyi göz ardı etmeyen CNN, Halep'te masum insanlara yönelik katliamı büyük bir zafer olarak gördü.

KATLİAMLARI ZAFER OLARAK GÖSTERDİLER
CNN Türk'ün Esad birliklerinin günlerce süren yoğun bombardıman ve katliamlar ile hayalet şehre çevirdiği Doğu Halep için "Yüzde 95'i alındı zafer an meselesi" şeklinde skandal bir ifade kullanması kamuoyunda büyük infial yarattı.

DOĞAN MEDYA'NIN BEŞAR ESAD AŞKI GÖZLERDEN KAÇMIYOR
Doğan Medya; yer verdiği her haberde Suriye'de 5,5 yıldır süren iç savaşın sorumlusu ve yüzbinlerce insanın katili olan Esad'ın okulları, hastaneleri ve fırınları vurarak insanları katletmesini bir zafer olarak göstermeye çalışıyor. Yaşanan son Halep hadisesi de Doğan Grubu'nun, hayatını kaybeden masum insanlara ne kadar değer verdiğini de tüm Türkiye'ye tekrar gösterdi.


* İşte Doğan Medya'nın Esad aşkını gözler önüne seren o haber...

MAZLUMDAN YANA DEĞİL ZALİMDEN YANA YAYIN POLİTİKASI
CNN Türk'ün yaptığı Esad yanlısı son haber büyük tepkileri de beraberinde getirdi. Doğan Grubu'nun yine her zaman olduğu gibi mazlumdan yana değil zalimden yana olan tavrı Suriye Savaşı'nda da dikkatlerden kaçmıyor. Bitmek tükenmek bilmeyen Esad aşkı bu grubun kimlere hizmet ettiği sorusunu her seferinden tekrar akıllara getiriyor.