İstanbul'da korkutan yangın!

Bayrampaşa Baltaş Kilimciler Sanayi Sitesi'nde plastik üreten bir iş yerinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Olay yerine sağlık ekipleri de sevk edildi.

Giriş Tarihi 22 Kasım 2016, 00:00 Güncelleme 22 Kasım 2016, 13:25
İstanbul’da korkutan yangın!

İÇİNDEKİLER

Bayrampaşa'da ayakkabı tabanı imalathanesinde çıkan yangının kontrol altına alınamaması üzerine takviye itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Baltaş Kilimciler Sanayi Sitesi'ndeki ayakkabı imalathanesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasına rağmen kontrol altına alınamadı.

İstanbul'da korkutan yangın! İmalathanede ayakkabı tabanı yapımında kullanılan kauçuk ve plastik ham maddelerin yoğun şekilde yanmasından dolayı alevlerin çevredeki binalara sıçrama ihtimali üzerine takviye ekip talebinde bulunuldu. Bölgedeki itfaiye ekiplerinin aralıksız çalışmasına rağmen yangının söndürülememesi üzerine Anadolu yakasından da takviye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangın bölgesinde önlem alan polis ekipleri ise eski Edirne asfaltındaki trafiği güvenlik amacıyla kontrollü olarak sağlamaya başladı. Olay yerindeki itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

OKULLAR TATİL EDİLDİ
Bayrampaşa'daki yangın Kocatepe Mahallesi'ni teslim aldı. Duman ve koku yüzünden kimse sokağa çıkamadı. Esnaf dükkanlarını açamadı. Dumandan etkilernen Mustafa Irti İlkokulu ve Ortaokulu tatil edildi. Yangını duyan veliler okula koştu. Nefes almakta zorlanan öğrencilere okul yönetimi tarafından maske dağıtıldı. Maske takan ve ağız ve burunlarını kapatan öğrenciler okuldan kaçarak çıktı. Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba okula gelerek yöneticilerden bilgi aldı. Canbaba okulun tatil edildiğini açıkladı.