CHP ve Mimarlar odası şimdi de çocuk parkına savaş açtı

CHP'liler ve Mimarlar Odası tarafından karalama kampanyasıyla karşılanan Anıtkabir'ki çocuk parkı bugün CHP'li bir grup tarafından söküldü.

Giriş Tarihi 24 Eylül 2016, 00:00 Güncelleme 24 Eylül 2016, 17:22
CHP ve Mimarlar odası şimdi de çocuk parkına savaş açtı

İÇİNDEKİLER

Her fırsatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümeti hadsiz ifadelerle eleştiren, millet yararına yapılan dev projeleri durdurmak için mahkeme önlerinden ayrılmayan CHP ve Mimarlar Odası, bu kez de Anıtkabir'e yapılan çocuk oyun alanına savaş açtı.

Anıtkabir'de mozole yakın bir noktaya kurulan çocuk parkı, sosyal medya üzerinden de linç kampanyasına uğradı. CHP'lilerin destek verdiği kampanya gündem olurken, bugün Anıtkabir'de yaşananlar ise dikkatleri çekti.

Anıtkabir'e yapılan çocuk oyun alanına önünde toplanan bir grup CHP'li, 'Anıtkabir'de park istemiyoruz' diyerek parkın salıncaklarını söktü.






SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, resmi Twitter hesabı üzerinden yaşananlara dair açıklamalarda bulundu. Başkan Gökçek, Pazartesi günü bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulacağını bildirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Anıtkabir'de tören alanının dışındaki bahçe bölümüne çocuk oyun parkı kurulmasına tepki gösteren Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Gençlik Kolları ve Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan'ı, 'Atatürk'ün çocuk sevgisi' üzerinden eleştirmişti.