FETÖ'nün sözcüsü Cumhuriyet!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün himayesi altına giren ve Pensilvanya'daki meçzup teröristbaşından gelen talimatlarla manşet atan Cumhuriyet gazetesi örgütün sözcülüğünü yapmaya devam ediyor. Cumhuriyet gazetesinin haberlerinde Gülen için terörist kelimesini kullanmaması dikkat çekiyor.

Giriş Tarihi 23 Eylül 2016, 00:00 Güncelleme 03 Kasım 2016, 12:24
FETÖ’nün sözcüsü Cumhuriyet!

İÇİNDEKİLER

Sayfalarını ve internet sitesini PKK-FETÖ-DHKP-C gibi terör örgütlerine açan Cumhuriyet gazetesi teröristlerin sözcülüğünü yapmaya devam ediyor. Pensilvanya'daki teröristbaşı Fetullah Gülen'in kanatları altına giren ve örgütten gelen montaj belgeleri yayınlayan Cumhuriyet, Türk basın tarihine yüz karası olarak geçmek için tüm hızıyla skandal haberler yapıyor. Türkiye düşmanlarıyla işbirliği içerisine giren gazete, sanki terör örgütlerinin resmi sitesiymiş gibi teröristlerin konuşma metinlerini manşetten veriyor.

CUMHURİYET, GÜLEN'E TERÖRİST DEMEKTEN KORKUYOR!
FETÖ lideri Fetullah Gülen Alman Die Zeit gazetesine konuştu Türkiye'deki sözcülüğünü de Cumhuriyet gazetesi yaptı. Gülen'e terörist kelimesini kullanmayan Cumhuriyet, meçzup teröristbaşının Türkiye'ye olan kinini kustuğu yalan ve iftira dolu sözlerini büyük bir sevinçle haber yapıyor.

Cumhuriyet'in o haberi:

PKK'NIN DA SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPIYOR
FETÖ'nün tetkçisi Can Dündar yurt dışına kaçmadan önce genel yayın yönetmenliğini yaptığı Cumhuriyet gazetesinde Kandil'deki inlerinde saklanan PKK'nın sözde yöneticilerinin açıklamalarını da manşetine taşıyordu.