CHP'li Eren Erdem'den Yavuz Sultan Selim hakkında küstah sözler

İstanbu'da bir dernek tarafından düzenlenen etkinliğe katılan CHP'li Eren Erdem 3. köprüye Türkiye'nin manevi değerlerinden olan Yavuz Sultan Selim'in isminin verilmesini hazmedemedi. Eleştirinin dozunu kaçıran Eren Erdem haddini aşarak, "O kanlı, zalim Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü, 'Pir Sultan Abdal Köprüsü' yapana kadar siyaseti bırakmayacağıma dair kendime söz verdim." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 18 Eylül 2016, 00:00 Güncelleme 18 Eylül 2016, 12:36
CHP’li Eren Erdem’den Yavuz Sultan Selim hakkında küstah sözler

İÇİNDEKİLER

Küçükçekmece'deki Garip Dede Kültür ve Cemevi Derneği tarafından 'Sözümüz Kutsaldır' adı verilen Sonbahar Resitali düzenlendi.

Etkinlik nedeniyle polis ekipleri bölgede önlem alırken, gelenler de aramadan geçirildi. Cemevindeki etkinliğe, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem de katıldı.

YAVUZ SULTAN SELİM'E AĞIR HAKARETLER!
CHP'li Eren Erdem, burada yaptığı konuşmada Alevi toplumunun Türkiye'de laiklik, demokrasi ve barışın çimentolarından birisi olduğunu anlatırken, "O kanlı zalim Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü, 'Pir Sultan Abdal Köprüsü' yapana kadar siyaseti bırakmayacağıma dair kendime söz verdim." diyerek tepki çeken bir açıklamaya daha imza attı.