Rahatsız oldular

Yavuz Sultan Selim Köprüsü trafiğe açıldı. İstanbullu boğazın yeni gerdanlığını çok sevdi. Ancak ‘Beyaz Türkler’ bu durumu hazmedemedi. ‘Çok ses geliyor rahatsız oluyoruz. Arılar bile kaçıyor’ dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2016 Güncelleme 02 Eylül 2016, 01:58
Rahatsız oldular

İÇİNDEKİLER

İstanbul Boğazı'nın 3'üncü gerdanlığı Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu trafiğe açıldı. Dünyanın en büyük ve en geniş asma köprüsü olma, ekonomik getirisi, trafik sorununu bitirme ve Türkiye'yi transit geçişte dünyanın merkezi konumuna getiren olağanüstü proje İstanbullu tarafından da çok sevildi. Ancak bu durumu 'Beyaz Türkler' hazmedemedi. Daha önce projenin iptal edilmesi için ellerinden gelen her türlü oyunu ve kışkırtmayı yapanlar bu kez sesi bahane etti.

'ÇOK KÖTÜ!'
Ultra-lüks zenginlerin yaşadığı Zekeriyaköy ve Uskumruköy'deki köşklerde oturanlar köprünün viyadüklerinden geçen araçların oluşturduğu sesten rahatsız olduklarını dile getirdi. Demirciköy'de yaşayan Mustafa İmamoğlu "Bu gürültüden kuşlar rahatsızlar. Eşek arıları da doldu, onlardan korumaya çalışıyoruz. Arılar kaçıyor. Şimdi biz gürültüden evde, arılar da burada uyuyamayacak" diyerek ilginç bir açıklamada bulundu. Bedriye Kotiloğlu ise "Eskiden yazları kuş cıvıltılarıyla uyanıyorduk. 3 gündür ağır vasıtaların motor sesleriyle uyanıyoruz ve giderek artıyor. Viyadük bizim sitemize çok yakın. Desibeli fazla gelmiyor ama biz sessizliğe alıştığımız için bize çok ters geliyor" diye konuştu.