Tavan arasında yakalandı

FETÖ’nün medya teröristlerinden Gültekin Avcı, İzmir’de yakalandı. Karabağlar’da bir evin tavan arasına gizlenen Avcı’nın babası da gözaltına alındı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2016 Güncelleme 26 Ağustos 2016, 01:54
Tavan arasında yakalandı

İÇİNDEKİLER

FETÖ'nün önce yargı, sonra da medyadaki teröristlerinden Gültekin Avcı, İzmir'de bir dairenin tavan arasında yakalandı. Özellikle terör örgütünün kanallarına çıkarak, önüne gelene tehditler savuran Gültekin Avcı, 15 Temmuz darbe girişiminin başarısız olmasından sonra yurt dışına kaçtığı iddia ediliyordu. Ancak bir ihbarı değerlendiren İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Avcı'yı Karabağlar ilçesindeki bir evde gözaltına aldı.

FETÖ TOPLANTILARI YAPTILAR
Gültekin Avcı'nın emekli polis olan babası İsmail Avcı ve kahve firması sahibi S.T.'nin de aralarında bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan Gültekin Avcı, babası İsmail Avcı'nın da bulunduğu sanıkların, FETÖ toplantıları düzenledikleri, 7 Haziran seçimlerinde HDP'ye destek istedikleri belirtildi. Türkiye Cumhuriyeti'ni zor durumda bırakmak için kamuoyunda 'Selam Tevhid' olarak bilinen operasyonlarda da adı geçen Gültekin Avcı'nın, yasa dışı birçok faaliyette adına rastlandı.