FETÖ'nün Gebze yapılanması

Fetullahçı Terör Örgütü'nün mağdurlarından polis memuru Birol Mıdık, örgütün Gebze yapılanmasını anlattı.

Giriş Tarihi 26 Ağustos 2016, 00:00 Güncelleme 26 Ağustos 2016, 23:09
FETÖ’nün Gebze yapılanması

İÇİNDEKİLER

A Haber'de yayınlanan Toplumsal Hafıza programında FETÖ mağdurları örgütün kumpaslarını ve yaşadıkları olayları anlattı. Gebze'de bir dönem görev yapan FETÖ mağduru polis memuru Birol Mıdık emniyet teşkilatı içerisinde FETÖ'cüler tarafından mobbing ve baskı yapıldığını belirtti. Mıdık, "FETÖ üyeliğinden görevden alınan müdürlerin bırakmış olduğu alt kadrolar hala orada çalışıyor" dedi. FETÖ mağduru Mıdık şöyle konuştu:

6 TANE FETÖ'CÜ EMNİYET MÜDÜR YARDIMCISI MESLEKTEN ATILDI
Gebze'de 6 tane müdür sayacağım. Selam Tevhid Kumpas davasından Zafer Kahraman İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı şu an tutuklu, 15 Temmuz darbe girişimi Vatan Emniyet Müdürlüğünde tankın içerisinden çıkan Mithat Aynacı Gebze'de İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı yaptı tutuklu, Güner Yılmaz Gebze İlçe Emniyet Müdürü tutuklu, Ali Şahinli Gebze İlçe Emniyet Müdürü tutuklu, Abdulkadir Demir İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı, Erdoğan Abacı meslekten atıldı, altısı da Gebze'de görev yaptı.

FETÖ'CÜ MÜDÜRLERİN ALT KADROLARI HALA EMNİYETTE ÇALIŞIYOR
Gebze'de 6 tane emniyet müdürü tutuklanmış ve bunların bırakmış olduğu alt kadro hala orada çalışıyor. Personelcisi orada çalışıyor disiplincisi orada çalışıyor koruması orada çalışıyor silah ruhsatçısı orada çalşışıyor asayişi kaçakçısı TEM'cisi istihbaratçısı orada çalışıyor. Her gelen birbirine kadroyu devretmiş. Bir tanesi de demiyor ki bu adamların değişmesi lazım.

GEBZE FETÖ İÇİN RANT KAPISI
Gebze, 7 bin fabrikanın olduğu rantın kapısının olduğu cemaate en büyük parayı aktarabilecek en büyük gücü sağlayabilecek bir bölge

BEKAR POLİSLER 300, EVLİLER 150 TL HİMMET VERİYORDU
Bekar polisler 300 lira himmet veriyordu evli polisler 150 lira himmet veriyordu. Bu adam iyi yerde çalışmak için himmeti ödüyor daha doğrusu rüşveti ödüyor. Bizim gibi para vermeyen örgüte karşı sempati göstermeyen devletine bağlı olan polisler ise her zaman kapılarda sürgünlerde karakollarda, uç noktalarda çalıştırılmak süretityle aynı zamanda bu adamlara her türlü bela müsibet getirilmek süretiyle yüzlerce disiplin soruştumasıyla istifa etmek zorunda bırakıldılar.