Laz Cemal’e veda

Canlandırdığı ‘Laz Cemal’ karakteriyle gönülleri fetheden İsrafil Köse, 2 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Eşinin tabutuna sarılan Şengül Köse’nin yakarışları ise yürekleri dağladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2016 Güncelleme 24 Ağustos 2016, 00:58
Laz Cemal’e veda

İÇİNDEKİLER

TRafik canavarı genç oyuncu İsrafil Köse'yi de canından etti. Emret Komutanım adlı dizide canlandırdığı Laz Çavuş Cemal karakteriyle sevilen İsrafil Köse, önceki gün kullandığı motosiklet ile park halindeki bir taksinin açılan kapısına çarptı. Çarpmanın etkisiyle 30-35 metre sürüklenen Köse, kaldırıldığı İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 2 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden genç oyuncunun vefatı başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini kahretti.


Eşinin tabutuna sarılan Şengül Köse, gözyaşlarına boğuldu.

'EVLADIM BABASIZ KALDI'
Köse'nin cenazesi morgdan alınarak Küçükçekmece Mezarlıklar Müdürlüğü gasilhanesine götürülürken, eşi Şengül Köse 20 aylık bebekleri Abdullah Şafak Köse'nin fotoğrafına sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Yaşadığı şokla sarsılan ve eşinin tabutuna sarılan Köse, "Abdullah Şafak isminde 20 aylık bir çocuğumuz var. Evladım babasız kaldı. Ben şimdi ona ne diyeceğim. Ben bu kazanın peşini bırakmayacağım. Maalesef gülen adamımızı kaybettik" dedi. Genç yaşta hayata veda eden İsrafil Köse'nin cenazesi Şirinevler Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından dün ailesi, sevenleri ve yakın dostları tarafından Kocasinan Mezarlığı'nda toprağa verildi.