PKK'lı teröristler Tunceli'de ambulans yaktı

IŞİD düğünde bomba patlatıp kadınları ve çocukları katlediyor, PKK ise ambulans yakıp ortalığı ateşe veriyor! Bu iki örgüt canilikte resmen birbiriyle yarışıyorlar. PKK'nın Tunceli'deki saldırı sırasında 2 ambulansın yanı sıra kaçarken park halindeki bazı araçları da yaktıkları belirlendi.

Giriş Tarihi 22 Ağustos 2016, 00:00 Güncelleme 22 Ağustos 2016, 18:36
PKK’lı teröristler Tunceli’de ambulans yaktı

İÇİNDEKİLER

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, Nazımiye ilçesinde sabah saatlerinde teröristlerce düzenlenen saldırıya ilişkin düzenlenen operasyonun devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, bugün saat 04.50 sularında Nazımiye ilçesine sızmaya çalışan yaklaşık 30-40 kişilik bölücü terör örgütü mensubu tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğüne uzun namlulu silahlar ve roketatarla saldırıda bulunulduğu ifade edildi.

Saldırıya güvenlik güçlerinin anında karşılık verdiği belirtilen açıklamaya, şöyle devam edildi:

2 AMBULANS TERÖRİSTLERCE YAKILDI
"İlçe Emniyet Müdürlüğüne destek kuvvet amacıyla gelen ilçe jandarmaunsurlarına yönelik roketatarlı ve silahlı saldırı sonucu 1 kahraman jandarma uzman çavuşumuz şehit olmuştur. Çatışma esnasında 3 polisimiz yaralanmış, polislerimizden 2'si tedavileri için Elazığ iline helikopterle sevk edilmiştir. Çatışmada ilk belirlemelere göre 2 terörist ölü olarak ele geçirilmiştir. Ayrıca 112 acil servisimize ait 2 ambulans olay esnasında teröristlerce yakılarak kullanılmaz hale getirilmiştir."