Feyzioğlu: Cumhurbaşkanımızın açıklamalarını duyunca yüreğimiz ferahladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyeti kabul etti. Feyzioğlu, Külliye'de yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Açıklamalarınızı duyunca yüreğimiz ferahladı. Zatıaliniz bu darbe girişiminin püskürtülmesinde çok önemli görev yapmıştır" dedi.

Giriş Tarihi 16 Ağustos 2016, 00:00 Güncelleme 16 Ağustos 2016, 17:03
Feyzioğlu: Cumhurbaşkanımızın açıklamalarını duyunca yüreğimiz ferahladı

İÇİNDEKİLER

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu ve 70 baro başkanı, darbe girişimini kınamak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti. Erdoğan'a geçmiş olsun dileğinde bulunarak, "Açıklamalarınızı duyunca yüreğimiz ferahladı. Zatıaliniz bu darbe girişiminin püskürtülmesinde çok önemli görev yapmıştır" dedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZ BÜYÜK BİR LİDERLİK ÖRNEĞİ GÖSTERDİ"
Feyzioğlu'nun konuşmasında şunları kaydetti:
Cumhurbaşkanımız büyük bir liderlik örneği gösterdi. Açıklamalarınızı duyunca yüreğimiz ferahladı. Zataliniz bu darbe girişiminin püskürtülmesinde çok önemli görev yapmıştır. Kalkışmanın taktik hedefi Cumhurbaşkanımız, stratejik hedefi Cumhuriyetimizidir demiştik. Türkiyemuhtemel bir içsavaşın eşiğinden düşmüştür. İstisnasız 79 Baro, daha gece yarısı olmadan tavrımızı açıkça ortaya koymuştuk. Açıklamalarınızı duyunca yüreğimiz ferahladı. Sayın cumhurbaşkanım FETÖ'nün en çok istediği suçlunun suçsuzdan ayrılmaması böylece FETÖ'cüler mağdur rolünü oynayacak ve uluslararası platformda algı çalışması yapacaklardır. Dünyaya FETÖ ile haklı mücadeleyi anlatmaya hazırız.

FEYZİOĞLU'NDAN BERABERİNDEKİ 70 BARO BAŞKANIYLA ZİYARET
TBB Başkanı Metin Feyzioğlu ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen 70 baro başkanı, FETÖ'cü hainlerin darbe girişimini kınamak ve dayanışma kararlılığı sergilemek üzere Anıtkabir'i ziyaretlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edildiler.