Adil Öksüz'ün kayınpederi tutuklandı!

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve ardından serbest bırakılan FETÖnün Hava Kuvvetleri İmamı Adil Öksüz'ün kayınpederi Cevat Yıldırım tutuklandı.

Giriş Tarihi 13 Ağustos 2016, 00:00 Güncelleme 13 Ağustos 2016, 20:52
Adil Öksüz’ün kayınpederi tutuklandı!

İÇİNDEKİLER

Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik düzenlenen soruşturma kapsamında FETÖ'nün Hava Kuvvetleri İmamı Adil Öksüz'ün kayınpederi Cevat Yıldırım ve eşi Hatice Yıldırım gözaltına alınmış ardından çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakılmıştı.

Yapılan itiraz üzerine hakkında yakalama kararı çıkarılan Yıldırım adresinde yeniden gözaltına alındı. Gözaltı işlemlerinin ardından Sakarya Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan kayınpeder Cevat Yıldırım tutuklanarak Sakarya Ferizli cezaevine gönderildi.

"ADİL ÖKSÜZ DİYE BİR DAMADIM YOK"
Dün gözaltına alınmasının ardından serbest bırakılan Yıldırım adliye çıkışı şunları söylemişti: "Ben devletin yanındayım. Darbecilerin Allah belasını versin. Benim bildiğim, 18 senedir tanıdığım Adil Öksüz'ü aslında tanıyamamışım. Adil Öksüz diye bir damadım yok. Bir an evvel yakalanmasını istiyorum. Bu şekilde ne Türkiye'de yaşayabilir, ne de dünyada yaşayabilir.

Gelsin, Türk adaletine güvensin. Hata yaptıysa cezasını çeker. Kaçmakla bizlere sıkıntı veriyor. Polise yazık, devlete yazık. 20-25 gündür polis, başka bir işle uğraşmıyor."