Kırşehir'de "Polislerin imamı" tutuklandı

Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, "Polislerin imamı" olduğu iddia edilen öğretmen, tutuklandı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Kırşehir'de "Polislerin imamı" tutuklandı

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube müdürlüklerinin ortak operasyonunda, "Polislerin imamı" olduğu ileri sürülen Sami Ş, evinde gözaltına alındı.

Zanlının emniyetteki ifadesinde, "Tayininin 2011'de Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir ilkokula çıkmasının ardından, örgütle bağlantı kurduğunu ve FETÖ yanlısı polislerle sohbetler yaptığını, himmet parası topladığını" itiraf ettiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından, adliyeye sevk edilen Sami Ş, mahkemece tutuklandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.