Sapık muavine 6 yıl hapis

Metro Turizm’in muavini otobüste mastürbasyon yaparak, üniversiteli genç kızı taciz etti. Sapığa ‘cinsel saldırı’ suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2016 Güncelleme 15 Temmuz 2016, 00:00
Sapık muavine 6 yıl hapis

İÇİNDEKİLER

Kazalarla gündeme gelen Metro Turizm'de skandallar bitmedi. Son olarak otobüste üniversiteli bir genç kızı taciz eden muavinin cezası kesinleşti. Olay 25 Mayıs'ta Muğla'dan İstanbul'a giden otobüste meydana geldi. Feribotla Yalova Topçular'dan Gebze Eskihisar'a geçen otobüs muavini Gökhan G., aracın arka kısmında mastürbasyon yaptı.

MAHKEMEDE SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Gökhan G.'nin spermleri bir ön koltukta uzanarak uyuyan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki C.D.D.'nin üzerine geldi. C.D.D.'nin şikayetçi olması üzerine Gökhan G. ilk ifadesinde pet şişeden su döküldüğünü iddia edince serbest bırakıldı. Ancak olaydan 2 gün sonra tutuklandı. Sapık muavin dün karar duruşmasına çıktı. Mahkemede suçunu itiraf etti. Cinsel saldırı suçundan sapık muavine 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Ancak geleceğini olumsuz etkileyeceği düşünülerek bu ceza daha sonra 6 yıl 3 aya indirildi.

'AHMAKLIK YAPTIM'
Otobüste
mastürbasyon yapan muavin Gökhan G.'nin spermi yolcu koltuğuna sıçradı. Genç kızın oturduğu koltuktan örnek alınarak suçu saptandı. Sapık muavin mahkemede başına gelen olayı ahmaklık olarak değerlendirdi. Vicdan azabı çektiğini söyledi ama ceza almaktan kurtulamadı.