Terör medyası yine boş durmadı!

Terörden nemalanan bazı medya organları, AA'nın son dakika gelişmesi olarak verdiği 'Bahoz Erdal' öldürüldü haberini yalanlamak için başta Cumhuriyet ve Diken olmak üzere adeta sıraya girdi.

Giriş Tarihi 10 Temmuz 2016, 00:00 Güncelleme 10 Temmuz 2016, 07:09
Terör medyası yine boş durmadı!

İÇİNDEKİLER

Terör seviciler, eli kanlı terör örgütü PKK'nın yalanlarına ortak olmaya devam ediyor. AA'nın 'PKK'nın elebaşı Bahoz Erdal öldürüldü' haberini yalanlamak için birbiriyle adeta yarışa giren malum yazılı ve görsel medya organları tarafını bir kez daha belli etti.

PKK'NIN RESMİ YAYIN ORGANI GİBİLER
Terörle mücadelede güvenlik güçlerinin elini zayıflatmak ve kamuoyunu yanlış yönlendirmek için var gücüyle savaşan malum medya organları "Bahoz Erdal" olayında da AA'ya yüklenerek PKK'nın resmi yayın organları gibi gözükmekte yine hiçbir sakınca görmedi.

KANDİL'İN SESİ OLDULAR!
Cumhuriyet, Diken, Evrensel, Amerikan'ın Sesi, IMC, Zete gibi terör destekçisi medya organları "Bahoz Erdal" ile ilgili yaptıkları haberlerde PKK ile aynı dili kullanmak bir çekince duymadı. Sahip oldukları tüm imkanları terör örgütü ve işbirlikçilerinin hizmetine sunan bu yayın grupları konuyla ilgili attıkları manşetlerle gerçek niyetlerini bir kez daha gözler önüne serdi.

İşte "Bahoz Erdal" olayını çarpıtmak için terör medyası tarafından atılan o manşetler: