Semiha Yıldırım'dan Terim ve Turan ailesine telefon

Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, A Milli Futbol Takımı'nın Euro 2016’da aldığı kötü sonuçlar sonrası hakarete uğrayan Fatih Terim'in eşi Fulya Terim, kızı Buse Terim'i ve Arda Turan'ın annesi Yüksel Turan’ı telefonla arayıp teselli etti.

Giriş Tarihi 23 Haziran 2016, 00:00 Güncelleme 23 Haziran 2016, 17:19
Semiha Yıldırım’dan Terim ve Turan ailesine telefon

İÇİNDEKİLER

A Milli Futbol Takımının aldığı sonuçlar sonrası hakaret yağmuruna tutulan Teknik Direktör Fatih Terim'in kızı Buse Terim ve takım kaptanı Arda Turan'a bir destek de Semiha Yıldırım'dan geldi. Semiha Yıldırım, Terim'in eşi Fulya Terim, kızı Buse Terim ve Arda Turan'ın annesi Yüksel Turan'ı telefonla aradı.

Bir anne olarak yaşananlardan duyduğu üzüntüyü dile getiren Semiha Yıldırım, Yüksel Turan ve Fulya Terim'i teselli etti. Altı aylık hamile olan Buse Terim'i de arayan Semiha Yıldırım, kendisinin ve bebeğin sağlığını düşünerek bu tür yazılara itibar etmemesi tavsiyesinde bulundu.

A Milli Futbol Takım, Euro 2016'da art arda aldığı iki yenilgi sonrası hakarete varan eleştirilere maruz kalmıştı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da yapılanları 'edepsizlik' olarak nitelendirmiş, milli takıma, Terim'e ve Arda Turan'a sahip çıkmıştı.