MHP'de delege skandalı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün MHP'yi ele geçirmek için her türlü kirli oyuna başvurduğu bir kez daha gözler önüne serildi. 19 Haziran'daki MHP kurultayına katılmayan delegelerin bile katılmış gibi listeye yazıldığı belirlendi.

Giriş Tarihi 21 Haziran 2016, 00:00 Güncelleme 21 Haziran 2016, 18:43
MHP’de delege skandalı

İÇİNDEKİLER

Fetullahçı Terör Örgütü sayesinde parasına para katan Burak Akbay'ın sahibi olduğu Sözcü gazetesine örgüt tarafından ulaştırılan MHP kurultayına katılan delege listesinde büyük rezalet ortaya çıktı. Kurultaya katılmamasına rağmen bazı isimlerin listede yer aldığı belirlendi.

"TÜM YASAL HAKLARIMI KULLANACAĞIM"
MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı ve Üst Kurul Delegesi Adem Durkut, "Ulusal bir gazetede Noterden alındığı iddia edilen bir liste yayınlanmış ve burada ismim de yer almış bulunmaktadır. 19 Haziran 2016 Pazar günü Genel Merkezimizde, Liderimiz Devlet Bahçeli'nin yanında idim. Listede ismimin nasıl yer aldığının elbette ki takipçisi olacağımın ve yasal haklarımı da sonuna kadar kullanacağımın bilinmesini isterim" açıklamasında bulundu.

MHP'li Durkut, 19 Haziran'da gerçekleştirilen MHP 6. Olağanüstü Büyük Kurultayı'na katılmadığı halde bazı gazetelerde bulunan delege listesi haberlerinde kendi adının yer aldığını açıklayarak, söz konusu haberleri yalanladı.

"GERÇEK YÜZLERİ ORTAYA ÇIKTI"
MHP'li Durkut, konu hakkında yaptığı yazılı açıklamasında, şunları kaydetti:

"Düzenledikleri iftar programında Milliyetçi Hareket Partisi'nin Ankara'mızda bir tek teşkilatı olmasına rağmen kurumsal kimliğimizi yozlaştırmaya kalkışanlar şimdi de noter tasdikli listelerinde ismime yer vermiş bulunmaktadırlar. Bu durum, şüphesiz amaçlarına ulaşabilmek adına her şeyi mubah görenlerin gerçek yüzünü ortaya koymaktadır. Delege avına çıkanlar benim ismimi de kullanma bedbahtlığına düşerek suçüstü yakalanmışlardır.

"LİDERİMİZ BAHÇELİ'NİN YANINDAYIM"
Ulusal bir gazetede Noterden alındığı iddia edilen bir liste yayınlanmış ve burada ismim de yer almış bulunmaktadır. 19 Haziran 2016 Pazar günü oyun peşinde koşanların değil, dimdik alnım açık Genel Merkezimizde, Liderimiz Devlet Bahçeli'nin yanında idim. Listede ismimin nasıl yer aldığının elbette ki takipçisi olacağımın ve yasal haklarımı da sonuna kadar kullanacağımın bilinmesini isterim."