O haham FETÖ destekçisi çıktı

Efsane boksör Muhammed Ali’nin cenaze törenini Türkiye aleyhine sözleriyle provoke eden hahamlarından Michael Lerner'ın FETÖ destekçisi olduğu ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 13 Haziran 2016, 00:00 Güncelleme 13 Haziran 2016, 17:36
O haham FETÖ destekçisi çıktı

İÇİNDEKİLER

Muhammed Ali'nin cenazesinde Türkiye aleyhine küstahça sözler sarf eden Lerner'ın gerçek yüzü ortaya çıktı.

Efsane boksör Muhammed Ali'nin toprağa verilmesinin ardından ünlü isimlerin de konuşma yaptığı son törende söz alan ABD'nin en tanınan hahamlarından Michael Lerner, skandal bir konuşmaya imza atarak "Türkiye söyleyin, Kürtleri öldürmeyi bıraksın" demişti. Muhammed Ali'nin cenaze törenini provoke ederek Türkiye'ye karşı küstahça sözler sarf eden Haham Lerner'ın, FETÖ destekçisi olduğu ortya çıktı.

ÖDÜL BİLE VERDİLER
Terör örgütünün elebaşı Fetullah Gülen'in ABD'deki en yakın adamlarından biri olan Dr. Jon Pahl'ün, Haham Michael Lerner'a övgüler yağdırdığı bilgisine ulaşıldı. Pahl, örgütün bir konferansında Haham'a "Sayın Lerner, hareketimizin gönüllüleri gibi düşünen biri. Katkıları için teşekkürler" demişti. Öte yandan mütevelli heyetinin birçoğu FETÖ'cü şahıslardan oluşan Amerika'daki Atlantic Enstitü'sü 2005 yılında Haham Lerner'a ödül verdiği de ortaya çıktı.

Kaynak: Güneş