Rezalet

Üniversite öğrencisi genç kız, İstanbul’a gitmek için Muğla’dan otobüse bindi. Bir ara uykuya dalan C.D., sesleri duyunca uyandı, muavinin yaptığına inanamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2016 Güncelleme 26 Mayıs 2016, 01:25
Rezalet

İÇİNDEKİLER

İstanbul'a gitmek için Muğla'dan bir yolcu otobüsüne binen C.D. uyudu. Sesler üzerine gözünü açan genç kız hayatının şokunu yaşadı. C.D. koridorda bulunan muavini mastürbasyon yaparken gördü. Üzerine gelen sıvıyla ne yapacağını şaşıran C.D. çığlık attı.

SERBEST BIRAKILDI
Otobüste bulunan bir avukat, genç kıza yardımcı oldu. Olay jandarmaya bildirilirken, C.D. delil olarak alınması için yüzündeki, kıyafetindeki ve yanındaki boş koltuğa gelen sperm olduğunu iddia ettiği sıvıları, avukatın da uyarıları üzerine delil olması açısından silmedi. İhbar üzerine Eskihisar İskelesi'nde bekleyen jandarma, otobüsteki G.G.'yi yakaladı. Ekipler C.D.'nin yüzündeki, kıyafetindeki ve otobüsün koltuğundaki sıvılardan örnekler de aldı. G.G. su döküldüğünü iddia etti. Soruşturma kapsamında karşılaştırma yapılması için muavin G.G.'den sperm örneği alındı. Adliyeye sevk edilen G.G., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk ise olayı doğrularken, muavin hakkında hukuki işlem başlatacaklarını söyledi.



SAPIK MUAVİN KOVULDU
Metro Turizm yetkilileri, yaptığı açıklamada, "Adı geçen çalışan ile ilişkimiz kesilmiş ve konu incelenmesi adına adli makamlara iletilmiştir. Her aşamasını son derece büyük bir ciddiyetle takip etmekte olduğumuz talihsiz olay ile ilgili olarak başta yolcumuzdan ve tüm yolcularımızdan özür dileriz" dedi.