Erdoğan'dan Milli tekvandocu İrem Yaman'a tebrik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22. Avrupa Büyükler Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazanan İrem Yaman'ı tebrik etti.

Giriş Tarihi 21 Mayıs 2016, 00:00 Güncelleme 21 Mayıs 2016, 20:49
Erdoğan’dan Milli tekvandocu İrem Yaman’a tebrik

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İsviçre'de düzenlenen Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli tekvandocu İrem Yaman'a tebrik telgrafı göndermiştir" ifadesi yer aldı.

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ DA KUTLADI
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da, 22. Avrupa Büyükler Tekvando Şampiyonası'nın 3. gününde altın madalya kazanan İrem Yaman ile gümüş madalyanın sahibi olan Nur Tatar ve Yunus Sarı'yı tebrik etti.

Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: "İsviçre'nin Montrö şehrinde düzenlenen 22. Avrupa Büyükler Tekvando Şampiyonası'nın 3. gününde de Milli sporcularımız bizleri gururlandıran derecelere imza attı. Gösterdikleri başarılı performanslar neticesinde altın madalya kazanan İrem Yaman ile gümüş madalya kazanan Nur Tatar ve Yunus Sarı'yı kutluyorum. Şampiyonada mücadele edecek diğer sporcularımızın da başarılı sonuçlar elde edeceklerine inanıyorum."