Varank'tan FETÖ'nün tetikçilerine hodri meydan!

Cumhuriyet'e konuşan, Gül’ün eski danışmanı Ahmet Sever’in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Mustafa Varank hakkında ortaya atttığı iftiraya Varank'tan tokat gibi yanıt geldi: "Cumhuriyet Gazetesi ve Ahmet Sever iftiralarını mahkemede ispat ile mükellefler, ya da müfterilikleri tescillenmiş olacak. Hodri Meydan!"

Giriş Tarihi 09 Mayıs 2016, 00:00 Güncelleme 09 Mayıs 2016, 19:31
Varank’tan FETÖ’nün tetikçilerine hodri meydan!

İÇİNDEKİLER

Abdullah Gül'ün eski basın danışmanı Ahmet Sever'in bugün FETÖ-PKK tetikçisi gazete Cumhuriyet'te kendisine yönelik saldırısı nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Mustafa Varank dava açıyor. Sever'in iftiralarına karşı hukuki mücadele için düğmeye bastığını da Twitter'dan duyurdu.

HÜRRİYET YETMEDİ CUMHURİYET'TEN SALDIRDI!
Hürriyet Gazetesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik çirkin açıklamaları nedeniyle büyük tepki toplayan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski basın danışmanı Ahmet Sever bu kez FETÖ'nün tetikçisi Cumhuriyet'e konuştu.

12 yıl boyunca Gül'ün danışmanlığını yapan Ahmet Sever röportajda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Varank'ı da hedef aldı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Varank, kendisinin 'Ak Trolleri yönettiği'ni söyleyen 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski basın danışmanı Ahmet Sever ve söyleşinin yayınlandığı Cumhuriyet'e karşı harekete geçti.

Sever'in iftiraları nedeniyle sosyal medyadan sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Varank, Ahmet Sever hakkında ceza ve tazminat davası açtı.

VARANK'TAN JET YANIT
Mustafa Varank, Sever'in bu ifadeleri üzerine Twitter'daki hesabında avukatların gerekli işlemleri başlattığını yazdı.