Akşener'in kocası hakkında dikkat çeken detay

Devlet Bahçeli'nin koltuğuna göz koyan ancak FETÖ'yle bağlantısı ortaya çıkan Meral Akşener'in kocasının sıkı bir Dev-Solcu olduğu hatta Doğu Perinçek'in izinden gidip gazetelerini bile dağıttığı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 27 Nisan 2016, 00:00 Güncelleme 28 Nisan 2016, 01:46
Akşener’in kocası hakkında dikkat çeken detay

İÇİNDEKİLER

FETÖ'yle bağlantısı olduğu iddia edilen Meral Akşener ve eşi hakkındaki bilinmeyenler bir bir ortaya çıkıyor. Son olarak Akşener'in kocası Tuncer Akşener'in Dev-Solcu olduğu ortaya çıktı. Hatta sıkı bir Maocu olan Tuncer Akşener, Doğu Perinçek'in izinden gidip gazetelerini bile dağıtmış.

Peki Meral Akşener'in eşi Tuncer Akşener kimdir? Akşener kocası hakkında bilinmeyenleri şöyle anlatıyor:

Tuncer'lerin evle bizimki aynı bahçenin içinde iki evdi. Sene 1974'tü. Evi yerleştirmiştik. Çok yağmur yağıyordu. Ben pencereden dışarı bakıyorum. Bahçeyi su başmış, bir genç paçalarını sıvamış, çıplak ayakla suyu süpürüyor. Ben bakarken, eşim kafasını kaldırdı, ilk defa öyle gördük birbirimizi.

İlk görüşte vurulmuşuz. O da ODTÜ'deydi. Hazırlık biri bitirmiş gelmişti. Birbirimize ilan-ı aşk etmiştik. Tuncer, sıkı Maocuydu. Eylemlere katılırdı, Perinçek'in gazetelerini dağıtırdı. Hızlı solcuydu yani. Arkadaşlığımız siyasi tartışmalarla başladı.

MERAL AKŞENER KİMDİR ASLEN NERELİ?
Meral Akşener'in ailesi henüz 1.5 yaşında iken Yunanistan'dan mübadeleyle gelmiş ve Kocaeli'ye yerleşmiş. Akşener'in babası CHP'li bir memur, annesinin aile tarafı ise DP kurucularından.