Ülkücülerden Sinan Oğan'a sert tepki

FETÖ'nün kontrolündeki Cumhuriyet gazetesinin düzenlediği paralel resepsiyonda sırtını terör örgütüne dayayan HDP Eş Genel Başkan Figen Yüksekdağ ve casusuluk suçu ile yargılanan Can Dündar ile aynı karede yer alan MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan’a, Ülkücü camiadan tepki yağdı.

Giriş Tarihi 26 Nisan 2016, 00:00 Güncelleme 26 Nisan 2016, 11:26
Ülkücülerden Sinan Oğan’a sert tepki

İÇİNDEKİLER

Çankaya Belediyesi ile Cumhuriyet gazetesinin düzenlediği resepsiyona CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın yanı sıra MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan'ın katılması, Ülkücü camiada infiale neden oldu.

"KURT POSTUNA BÜRÜNMÜŞ ÇAKALLAR..."
Yusufiyeli Ülkücüler Derneği Başkanı Hasan İlter, "Ülkücüyüm diyen, Ülkücülere genel başkan olmak için aday olan, vatanperverlikten, milliyetperverlikten, dinden, imandan bahseden adam, Türkiye'ye düşmanlık edenlerin cirit attığı etkinlikte gülücükler saçıyor. Bu resepsiyon, Ülkücü hareket içindeki 'kurt postuna bürünmüş çakalları' ortaya çıkarmıştır" dedi.



"AYNI YAPININ ÜRÜNLERİ..."
Oğan'ın resepsiyona katılmasını Ülkücü tabanın kabul etmesi mümkün olmadığını belirten Bağımsız Ülkücüler Platformu Başkanı Adnan Baran ise şöyle konuştu: "Paralel Yapı tarafından MHP'ye bir operasyon yapılıyor. Meral Akşener, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ aynı yapının ürünleri. Terör olayları varken MHP Başkan adayı diye ortaya çıkan bir insanın CHP ile HDP'yle aynı kare içerisinde bulunması 1 Nisan şakası gibi bir şey. Bunlardan birini Genel Başkan yapmak istiyorlar. Isındırma turları yapıyorlar. Tamamı aynı merkez tarafından idare ediliyor. Böyle bir davranışı Ülkücü tabanın kabul etmesi mümkün değil."

Kaynak: Yeni Akit