"Hesabını en ağır şekilde ödeyecek"

Başbakan Davutoğlu, Suriye'den atılan roket mermilerinin Kilis'e düşmesine dair, "Bu saldırılara cüret edenlerin, bunun hesabını en ağır şekilde ödeyeceklerinden en ufak bir şüpheniz olmasın." dedi.

Giriş Tarihi 13 Nisan 2016, 00:00 Güncelleme 13 Nisan 2016, 13:34
Hesabını en ağır şekilde ödeyecek

İÇİNDEKİLER

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, ATO Congresium'da düzenlenen AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda yaptığı konuşmada, Suriye tarafından atılan roketatar mermilerinin Kilis'e düşmesine değinerek, "Vatandaşlarımızı bu ateş çemberinden korumak için kararlı bir mücadele içindeyiz. Ülkemizi, vatandaşlarımızı hedef alan tüm şer odaklarıyla, sonuç alıncaya kadar mücadele etmeye devam edecek ve inşallah uzak olmayan bir zamanda bu şer odaklarını, ülkemize zarar veremeyecek hale getireceğiz. Bu saldırılara cüret edenlerin, bunun hesabını en ağır şekilde ödeyeceklerinden en ufak bir şüpheniz olmasın." ifadelerini kullandı.

"HİÇBİR VATANDAŞIMIZIN MAĞDURİYETİNE İZİN VERMEYECEĞİZ"
"Bugün incelemelerde bulunmak üzere, Milli Savunma Bakanımız, Genelkurmay Başkanımız ve MİT Müsteşarımız Kilis'teler" bilgisini veren Davutoğlu, şöyle konuştu:

"Milletimiz ve Kilis'teki vatandaşlarımız emin olsun, ülkemizin savunması ve milletimizin emniyeti ve huzuru için her türlü önlem ve tedbiri alıyoruz. Vatandaşlarımızın zararını telafi edecek, hiçbir vatandaşımızın mağduriyetine izin vermeyeceğiz."