Sözcü yazarından skandal yazı!

Sözcü yazarı Bekir Coşkun bugün yayınlanan yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan skandal ifadeler kullandı.

Giriş Tarihi 05 Nisan 2016, 00:00 Güncelleme 05 Nisan 2016, 23:42
Sözcü yazarından skandal yazı!

İÇİNDEKİLER

Sözcü yazarı Bekir Coşkun bugün yayınlanan yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan skandal sözler sarfetti.

'Batı'nın gazetelerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'tehlikeli' ifadelerini kullandığına değinen Bekir Coşkun, "Her dönemin bir kırılma noktası vardır. Bu günler o günlerdir" iddialarında bulunarak "Mesele artık şu: Gidişi nasıl olacak? 1994 yılının Nisan ayında hocalarının gelişleri ile ilgili sorduğu o 'Kanlı mı olacak, kansız mı olacak' sorusunun tersi zihinlerde… Gidiş nasıl?" şeklinde skandal ifadeler kullandı.

"Muhalefet denilen bir şeyin olmayışı, demokratik gidişi zorlaştırıyor… Yerine konulacak sağlıklı bir siyasetin olmayışı, kaos ortamına sürüklüyor bizi…" diye yazan Coşkun, "Beter günler istemeyiz… Ama muhatabını iyi tanıyan ortak akıl durmadan soruyor: 'Gidişi kanlı mı olacak, kansız mı olacak?" diyerek kaos çağrısında bulundu.