Başbakan Davutoğlu'ndan salonu coşturan sözler

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Davutoğlu'nun birlik ve beraberliği ele aldığı konuşması salonu coşturdu.

Giriş Tarihi 05 Nisan 2016, 00:00 Güncelleme 05 Nisan 2016, 15:06
Başbakan Davutoğlu’ndan salonu coşturan sözler

İÇİNDEKİLER

Başbakan Davutoğlu yaptığı açıklamada "Bütün dünya bilmelidir ki, Türkiye, can Azerbaycanla omuz omuza durmaya kıyamete kadar devam edecektir. Can Azerbaycan'ın kaybettiği her şehit bizimdir. Dağlık Karabağ da dahil olmak üzere Azerbaycan'ın tüm toprakları kurtulana kadar Azerbaycan'ın yanında durmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz mübarek cuma gününü Sur'da geçirdik. Mekke, Medine, Kudüs ve Şam'dan sonra 5. kutsal mekan olarak görünen Ulucami'de Cuma namazı kıldık, kardeşlerimizle hemhal ettik. Hiçbir önhazırlık olmadan binlerce Diyarbekirli kardeşlerimin Ulucami önünde toplanmasında duygularımı tarif edemem. Önceden hiç planlanmamış ama meydanın hınca hınç dolduğu bir miting yapmak durumunda kaldık. Herbir Diyarbekirliye, her bir vatandaşımıza sahip çıkacağız." dedi.

"VATANDAŞLARIMIZA TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Davutoğlu "Yıkılananın yerine çok daha güzelinin yapılacağının müjdesini vermeye gittik. Bugün doğu ve güneydoğuda insanlarımız terör örgütüne destek olmayacaklarını net bir şekilde ortaya koymuştur. Teröre karşı dimdik duruş sergileyen vatandaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Terör destekçisi siyasetçilere 'Siz acıdan besleniyorsunuz' diyen vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum" açıklamalarında bulundu.