Bakanlık o konsoloslar için harekete geçti

Dışişleri Bakanlığı, casusluktan yargılanan Dündar ve Gül hakkında yürütülen davayı izlemeye giden konsolosların tavırları ve sosyal medyadaki paylaşımlarından duyulan rahatsızlığı ilgili ülke temsilciliklerine iletti.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Bakanlık o konsoloslar için harekete geçti

Dışişleri Bakanlığının, Can Dündar ve Erdem Gül hakkında İstanbul'da yürütülen davanın duruşmasını izlemeye giden diplomatik temsilcilik mensuplarının sosyal medyadaki paylaşımlardan duyulan rahatsızlığı ilgili ülke temsilciliklerine ilettiği belirtildi.

Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre, Can Dündar ve Erdem Gülhakkında İstanbul'da devam eden davanın 25 Mart'taki duruşmasını izlemeye giden bazı diplomatik ve konsüler misyon mensuplarınca, bağımsız yargı sürecine müdahale anlamına gelebilecek ve tarafsızlık ilkesine uygun düşmeyecek şekilde sosyal medyada paylaşımlarda bulunulmasından duyulan rahatsızlık ilgili ülke temsilciliklerine iletildi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler