Kılıçdaroğlu PKK sever vekilini savundu

Çukur kazarak güvenlik güçlerimize haince pusu kuran teröristlere 'arkadaş' diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şimdi de PKK sevici vekillerini savundu.

Giriş Tarihi 24 Mart 2016, 00:00 Güncelleme 25 Mart 2016, 02:26
Kılıçdaroğlu PKK sever vekilini savundu

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bilkent Üniversitesi Genç Hukukçular Kulübü'nün düzenlediği etkinlikte öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerden Kılıçdaroğlu'na terleten sorular geldi.

PKK SEVER VEKİLİNİ SAVUNDU
"Sezgin Tanrıkulu'nun PKK taziyelerine katılması konusunda ne düşünüyorsunuz?" sorusuna Kılıçdaroğlu, "Sosyal medya yazıyor bunları. Bizim bir partilimizin, il başkanımızın çocuğu ölmüştü, onun cenazesine gitmişti. Onun dışında bir PKK taziyesine, vesaire falan Sezgin Bey hiç katılmadı" yanıtını verdi. Tanrıkulu'nun PKK'ya yakın bir televizyon kanalında konuşmacı olduğunun hatırlatılması üzerine de Kılıçdaroğlu, programda Tanrıkulu'nun PKK'yı kınadığını belirtti.

TANRIKULU VE İLGEZDİ PKK CENAZESİNDE AĞLAMIŞTI
Kamuoyunda 'Rezidans Kraliçesi' olarak bilinen Gamze İlgezdi ve her ortamda PKK'yı savunan Sezgin Tanrıkulu, PYD saflarında ölen terörist Aziz Güler'in cenazesine katılmıştı. CHP'li vekiller cenazede öldürülen terörist için gözyaşı dökmüştü.