PKK yandaşları yakalanmamak için bunu yaptı

Adana'da sokak eylemlerine katılan PKK terör örgütü yandaşı bazı kişiler, polis ve MOBESE kameralarının kimliklerini saptamaması için eldiven takıp, yüzlerini maske ile kapatırken, ayakkabılarının üzerine de çorap geçirdikleri görüldü.

Giriş Tarihi 20 Mart 2016, 00:00 Güncelleme 20 Mart 2016, 18:43
PKK yandaşları yakalanmamak için bunu yaptı

İÇİNDEKİLER

PKK terör örgütü yandaşlarının eylemlerine sahne olan Doğu ve Güneydoğu illerinden göç edenlerin yoğun yaşadığı Küçükdikili, Ova, Onur, Şakirpaşa, Denizli, Dağlıoğlu, Gülbahçesi, Barbaros ve Anadolu mahallerinde zaman zaman korsan gösteriler düzenlenip, barikat kurup, ateş yakan göstericilere polis ekipleri TOMA ve zırhlı araçlarla müdahale ediyor. Son 2 gündeki gösterilere müdahalede bulunan ekiplere eylemciler taş ve molotof kokteyli yağdırdı.



Sokaklarda terör estiren göstericiler, eylemler sırasında sürekli kayıt yapan polis ve MOBESE kameralarında kimliklerinin saptanmaması için yüzlerine maske, ellerine eldiven takarken, ayakkabılarının üzerine de çorap geçirdi. Ayakkabılarının renk ve modellerinden teşhis edilip yakalanmaktan çekinen göstericilerin çoraplı kamuflajı dikkatlerden kaçmadı.