Halk TV'de o terörist için skandal ifade

Ankara'daki hain saldırı sonrası dünyanın her kesiminden terör örgütü PKK'ya kınama gelirken CHP'ye yakın Halk TV'de program yapan Ayşenur Arslan saldırının faili terörist için "kızcağız" ifadesini kullandı, Merdan Yanardağ ise saldırının PKK tarafından yapıldığının kesin olmadığını savundu.

Giriş Tarihi 15 Mart 2016, 00:00 Güncelleme 15 Mart 2016, 16:52
Halk TV’de o terörist için skandal ifade

İÇİNDEKİLER

Ankara Kızılay'da 37 kişinin ölümüne neden olan terör saldırısı Türkiye'yi yasa boğarken, birtakım medyada saldırılar üzerinden hükümet ve devlet hedef alınıyor.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Halk TV'de konuşan Ayşenur Arslan, Ankara'yı kana bulayan terörist Seher Çağla Demir için "kızcağız" ifadesini kullandı. Gazeteci Merdan Yanardağ ise, canlı bombanın terör örgütüyle bağlantısı tespit edilmesine rağmen, "PKK'nın kesin olmadığını" savundu. Yanardağ ayrıca, terör örgütünü kınamak yerine, "hükümetin sonunun çok yakın olduğunu" söyleyerek haddini aştı.

Bu duruma tepki gösteren AK Parti milletvekili Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Halk TV'de PKK'yı aklıyorlar" ifadelerini kullandı.