Hürriyet yine teröristleri korudu

Hürriyet Ankara’yı kana bulayan saldırıyı gerçekleştiren Seher Demir’in fotoğrafını sansürleyerek yine teröristlerin imajını kurtarma çabasına düştü. Terör örgütü DHKP-C teröristlerinin, Şehit Savcı Mehmet Kiraz’ın başına silah dayamış fotoğraflarını olduğu gibi servis eden Hürriyet, Ankara saldırısını gerçekleştiren kadın teröristin ise yüzünü buzlayarak verdi.

Giriş Tarihi 14 Mart 2016, 00:00 Güncelleme 14 Mart 2016, 15:34
Hürriyet yine teröristleri korudu

İÇİNDEKİLER

Ankara'daki 37 kişinin ölümüne neden olan terör saldırısını terörist Seher Demir'in gerçekleştirdiği belirlendi. Balıkesir Üniversitesi öğrencisi olan Seher Demir'in aynı zamanda Cumhuriyet gazetesinde muhabirlik yaptığı da ortaya çıktı.

Doğan medyasının amiral gemisi Hürriyet, terörist Seher Demir'in fotoğrafını ise sansürlü vererek yine teröristleri koruma çabasına düştü. Ankara'daki hain saldırıyı gerçekleştiren kadın terörist Seher Demir'in fotoğraflarını buzlayarak servis eden Doğan medyası, terör örgütünün propagandasını yapmak için Şehit Savcı Mehmet Kiraz başına silah dayanmış fotoğraflarını olduğu gibi yayınlamıştı.

Yayıncılık ahlakı taşımayan Doğan medyası Şehit Savcı Kiraz'ın görüntüleri için, özür dilemek yerine görüntülerin servis edilmesinde herhangi bir sakınca görmediğini dile getirmişti. Her fırsatta terör ve teröristlerin yayın organı gibi çalışmayı ilke edinmiş Doğan Medyası'nın ikiyüzlüğü bununla bitmedi.

Doğan Medyası'nın terörist hassasiyetleri bununla sınırlı değil. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne silahlı saldırıda bulunan kadın teröristin de fotoğrafları Hürriyet tarafından buzlanarak verilmişti.