Feyzioğlu sözü kesilince salonu terk etti

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu katıldığı etkinlikte konuşmasını uzattığı için uyarılınca salonu terk etti.

Giriş Tarihi 12 Mart 2016, 00:00 Güncelleme 12 Mart 2016, 18:17
Feyzioğlu sözü kesilince salonu terk etti

İÇİNDEKİLER

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Çanakkale Barosunun ev sahipliğinde düzenlenen "5. Genç Avukatlar Kurultayı"nda konuştuğu sırada divan başkanı tarafından sözünün kesilmesi üzerine salonu terk etti.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kongre ve Fuar Merkezi'nde yapılan kurultayda geçici divan oluşturuldu ve başkanlığa Çanakkale Barosu üyelerinden Ercan Şişek seçildi.

Daha sonra kürsüye gelen Feyzioğlu'nun konuşması sürerken sözünü kesen Şişek, "Başkanım çok özür diliyorum ama toparlamanız mümkün mü? Gündemimiz biraz uzun" dedi.

Feyzioğlu ise Şişek'e dönerek, "Hayır, hayır, henüz değil ama isterseniz konuşmamı derhal kesebilirim ve ondan sonra siz aranızda ne yapıyorsanız yaparsınız. Bakın Sayın Divan Başkanı, burada Türkiye Barolar Birliği Başkanı size duyduğu saygıdan dolayı gelmiştir ve size duyduğu saygıdan dolayı burada bu konuşmayı yapmaktadır. O sebeple bir başkasına tahammül edebiliyorsanız, kusura bakmayın Türkiye Barolar Birliği Başkanı'na da tahammül etme göreviniz maalesef vardır. Türkiye Barolar Birliği ve Başkanı sizin düşmanınız değildir, bütün gücüyle sizler için mücadele etmektedir" dedi ve kürsüden ayrıldı.

Yerine oturmaya hazırlanırken salondakilerin ricası üzerine divan heyetinin karşısına geçen Feyzioğlu, bu davranışın yanlış ve ayıp olduğunu ifade etti.