Üçüncü köprüyü hazmedemediler

Türkiye'nin mega projelerinden olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün (3. Köprü) son tabliyesinin konulması, FETÖ'cü hakimlerin köprünün durdurulmasına ilişkin verdiği karar sonrası sevinen Doğan medyası, FETÖ medyası ve Mimarlar Odasının o hallerini akıllara getirdi.

Giriş Tarihi 06 Mart 2016, 00:00 Güncelleme 06 Mart 2016, 17:41
Üçüncü köprüyü hazmedemediler

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin mega projelerinden olan İstanbul'un üçüncü köprüsü Yavuz Sultan Selim köprüsü bugün son tabliyesinin konulmasıyla tamamlanıyor. 9 metrelik bir boşluk kalan köprünün tamamlanması dolayısıyla bir tören düzenlendi. Köprüde yapılan törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu da katıldı. Köprünün tamamlanmasıyla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu araçla geçerek kıta değiştirdi.

İHANET ŞEBEKESİ KUTLAMA YAPMIŞTI
Öte yandan Mimarlar Odası'ndan, FETÖ'nün kontrolündeki yayın organlarına, Aydın Doğan'ın medyasından gezi eylemcilerine kadar, Pensilvanya'nın hakimlerinin aldıkları mahkeme kararlarıyla 3. Köprü'nün yapımını durdurmak için var gücüyle çalışanlar, inşaatı durduran mahkeme kararları birbiri ardına çıktığında kutlama yapmıştı.