Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Ankara'daki terör saldırısında vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı/sabır dilerim" dedi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Ankara'daki terör saldırısında vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı/sabır dilerim" dedi.
Bakan Bozdağ, Twitter hesabından paylaşımlarda bulunarak şu ifadeleri kullandı:
"Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Ankara'daki terör saldırısında vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı/sabır dilerim. Ankara'da yapılan terör saldırısını, saldıranları, saldırtanları şiddetle kınıyor, her türlü terörü ve terör saldırısını lanetliyorum." LÜTFİ ELVAN: LANET OLSUN BU İNSANLARA Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Ankara'daki patlama hakkında, "Lanet olsun bu insanlara, bunları gerçekleştirenlere; kim nasıl, ne şekilde yaptıysa, lanetliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
Elvan, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Kanunu Tasarısı'nın görüşüldüğü, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonunda, milletvekillerinin, Ankara'daki patlamayla ilgili sorusunu yanıtladı.
Patlama hakkında şu ana kadar net bir bilgi olmadığını belirten Elvan, "Ankara Valiliğinin 5 ölü olduğuna dair açıklaması var. Lanetliyoruz. Hele hele insan haklarıyla ilgili tasarıyı görüştüğümüz bir anda böyle bir patlamayla karşı karşıya kalmak çok üzücü. Lanet olsun bu insanlara, bunları gerçekleştirenlere; kim nasıl ne şekilde yaptıysa" diye konuştu.