Kırmızıgül'den PKK yanlısı açıklama

Güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını hazmedemeyen FETÖ'cü Mahsun Kırmızıgül, Başbakan Davutoğlu'nun hedef alarak hakaretler yağdırdı. Şehitler için tek laf etmeyen Kırmızıgül operasyonlarda ölen teröristleri masum gibi gösterdi.

Giriş Tarihi 29 Ocak 2016, 00:00 Güncelleme 29 Ocak 2016, 10:23
Kırmızıgül’den PKK yanlısı açıklama

İÇİNDEKİLER

1 Kasım seçiminden önce, "Ben böyle adaletsiz bir seçim görmedim. Sonuç ne olursa olsun adil olmayan bir seçim yapılıyor. YSK işlevsiz bir kurum." yazarak isim vermeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu hedef alan, oyunu HDP'ye verdiğini açıklayan ve daha sonra geçmişe dönük bütün tweetlerini silen Mahsun Kırmızıgül, bölgede yaşanan terör operasyonlarıyla ilgili skandal yorumlarda bulundu.

Yaptığı açıklamada, bölgedeki camileri yakan, kendisine destek vermeyen bölge halkını katleden, çocukları ve yaşlıları hedef alan PKK terör örgütüne tek laf etmeyen Kırmızıgül, gerçekleştirilen operasyonların ardından PKK'nın köşeye sıkışmasıyla birlikte "sözde barış çağrısı" yaptı.

Vatandaşların oyuyla seçilmiş Başbakan Ahmet Davutoğlu'na zalim diyerek haddini aşan Kırmızıgül, devletin çocukları katlettiği iftirası attı.

Taraf olmayın derken açıkça PKK terör örgütünün tarafına geçen Kırmızıgül, operasyonların hız kazanmasıyla birlikte PKK aşkı depreşenler kervanına katıldı.

İşte Kırmızıgül'ün tepki çeken tweetleri:




GÜLEN'İ KONU ALAN FİLM ÇEKMİŞTİ
Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yakınlığıyla bilinen Kırmızıgül, FETÖ'nün dinler arası diyalog kapsamında düzenlediği içkili yemeğe katılmış, şarkı söylemişti. Kırmızıgül, daha önce de Fetullah Gülen'in ve FETÖ'nün propagandasının yapıldığı New York'ta Beş Minare filmini çekmişti.



ABD'YE YERLEŞTİ

Gülen grubuyla da bağlantılı olduğu iddia edilen Mahsun Kırmızıgül'ün ABD'ye giderek Los Angeles'a yerleştiği iddia edilmişti.



AHMET KAYA'YI LİNÇ ETMİŞTİ

Magazin Gazetecileri Derneği'nin 12 Şubat 1999'daki ödül töreni gecesinde sanatçı Ahmet Kaya'ya ödül verilmiş ve Ahmet Kaya ödülün ardından kısa bir konuşma yaparak, yeni albüm müjdesini vermiş ve çıkaracağı yeni albümünde bir de Kürtçe parça olacağını söylemişti. Bunun üzerine aralarında Mahsun Kırmızıgül'ün de bulunduğu bazı isimler Kaya'ya tepki göstererek çatal bıçak fırlatmıştı.