Şeytanın arkadaşı

Bağdat Caddesi'nde 19 yaşındaki kıza tecavüz eden sapık yakalandı. Cengiz adlı tecavüzcü, 'Şeytana uydum' dedi

Giriş Tarihi 27 Ocak 2016, 00:00 Güncelleme 27 Ocak 2016, 03:19
Şeytanın arkadaşı

İÇİNDEKİLER

İSTANBUL'un en gözde bölgelerinden olan Bağdat Caddesi'nde tecavüz dehşeti, gündeme bomba gibi düştü. Sahil yolunda dolmuştan inip evine doğru yürümeye başlayan 19 yaşındaki E.F.B.'yi takip eden Cengiz adlı canavar, sessiz bir sokakta harekete geçti. Talihsiz kızın sırtına bıçak dayayan ve ona tecavüz eden sapık, hiçbir şey olmamış gibi evine döndü. Polis, yaptığı operasyonla sapığı Pendik'teki evinde yakaladı. Tutuklanan zanlı Cengiz A. evli ve 2 çocuk babası çıktı. Adeta suç makinesi olan canavar ifadesinde "Şeytana uydum" dedi.

MİNİBÜSE BİNDİRECEKTİ
Talihsiz kız, "Minibüsten indikten sonra eve doğru yürüyordum. Arkamdan ayak sesleri duydum. Kulağımdaki kulaklığı çıkararak adımlarını sıklaştırdım. Sonra bu kişi koluma girip bıçağı sırtıma dayadı. Bana 'seni delik deşik ederim' diyerek zorla öpmeye başladı. Daha sonra tecavüz etti. Para ve cep telefonumu aldıktan sonra beni zorla minibüsüne bindirmek istedi. Ona yalvardım. Ağladım. Bunun üzerine beni tekmeleyip orada bıraktı. Kendisi uzaklaştı" dedi. Mağdur E.F.B.'nin evine gittiğini durumu ailesine anlattığını ve birlikte polis merkezine gittiklerini anlattığı öğrenildi. Sosyal medyada da olayla ilgili sert yorumlar dikkat çekti...

SUÇ MAKİNESİ
Gasp Büro Amirliğine getirilen şüpheli Cengiz A. (33) sorguya alındı. Daha önceden adam yaralama, uyuşturucu kullanmak, güveni kötüye kullanmak gibi suçlarından poliste 8 kez geliş kaydı bulunduğu öğrenilen Cengiz A.'nın evli ve iki çocuklu olduğu öğrenildi. Evinde yapılan aramada, tecavüz ettiği genç kızın telefonu ele geçirilen Cengiz A.'nın kaçmayı başardığı birçok suçunun daha olduğu iddia edildi.

Bu insan görünümlü canavara en ağır ceza verilmeli.
İnsan görünümlü haini asmak gerekir. Ancak maalesef yasalar izin vermiyor.
İki çocuğu olan şeytan da olurmuş. Asın bu haini.
Hiçbir şey yokmuş gibi evine gidip yemek yemiş. İnsanlığın utancı bu.
Özgecan'ın katilinden ne farkı var bu onursuz hainin.
Yetkililere sesleniyorum. Yeter artık, bu adamlar asılsın.
İdam geri gelmeli. Asılacak o kadar hain var ki!

TECAVÜZDEN ÖNCEKİ AN