Metin Uca: Aramıza hoş geldin Beyaz

Canlı yayında PKK terör örgütü propagandası yaptıran ve alkışlatan şovmen Beyazıt Öztürk'e sürekli HDP propagandası yapan, geçtiğimiz günlerde de İslam'la dalga geçen paylaşımından dolayı tepki toplayan televizyoncu Metin Uca sahip çıktı.

Giriş Tarihi 10 Ocak 2016, 00:00 Güncelleme 10 Ocak 2016, 12:34
Metin Uca: Aramıza hoş geldin Beyaz

İÇİNDEKİLER

Aydın Doğan medyasına bağlı Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show programında canlı canlı terör örgütü PKK'nın propagandası yapıldı. Öğretmen olmadığı ortaya çıkan ve adının 'Ayşe Çelik' olduğunu iddia eden şahsa teşekkür edip alkış isteyen Beyazıt Öztürk kamuoyundan büyük tepki topladı.

METİN UCA: ARAMIZA HOŞ GELDİN
Beyaz'ın, terör örgütü propagandasını alkışlatmasının ardından televizyoncu Metin Uca, Twitter'dan, "Aramıza hoş geldin Beyaz kardeşim" yazdı. Uca, tweetinin devamında "Akıl yitirme delirme sınırındaki yurdumda sen de vatan hainliği ile suçlanabildin" şeklinde skandal ifadeler kullandı.



DİYARBAKIR'DAKİ PATLAMADA HÜKÜMETİ SUÇLAMIŞTI
Sosyal medya hesabından sürekli hükümet ve Türkiye aleyhine paylaşımlarda bulunan Uca, Diyarbakır'daki HDP mitinginde meydana gelen patlamaya ilişkin hükümeti suçlayıcı "İlaçların altına katillere göndermek için silah gizleyenin Diyarbakır'da çöpün içine barışı, seçimi sabote için bomba gizlemesine şaşırmadım" ifadelerini kullanmıştı.



İSLAMLA DALGA GEÇTİ
Televizyoncu Metin Uca, geçtiğimiz günlerde de yılbaşı ile ilgili bir fotoğraf paylaşarak İslam dini ile ilgili hadsiz yorumlarda bulunmuştu.

Bir grup gencin "Yozlaşmaya hayır! 7 Hristiyan bir danaya ortak olmadıkça; çam ağacı süslemem" yazılı pankartını paylaşan Uca, "Oğlunu kesene gökten koç gelmesi akılcı gerçekçi ve normal ama çatıdan hediye bırakması tuhaf öyle mi?" diyerek İslam dininin değerleri ile dalga geçmişti.