Etekli Rambo

Güvenlik güçleri, terör örgütünü sildi. İyice köşeye sıkışan teröristler ise eteğin arkasına gizlendi. Ancak 'etekli terörün' beyni ele geçirildi. PKK'lıları kadın kılığına sokup bomba attıran ve 'Rambo' olarak bilinen hain, Diyarbakır'da yakayı ele verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ocak 2016 Güncelleme 05 Ocak 2016, 01:27
Etekli Rambo

İÇİNDEKİLER

Asker, polis omuz omuza verdi. Doğu ve Güneydoğu'daki operasyonlar genişletildi. Kanlı terör örgütü PKK'ya büyük darbe indirildi. Diyarbakır'da düzenlenen operayonda ise "etekli terörün" beyni ele geçirildi. Buna göre güvenlik güçleri dün Bağlar ilçesinde bir eve baskın düzenlendi. Baskında terör örgütünde "Rambo" olarak bilinen Hayalet kod adlı Musa Atsız enselendi. Atsız'ın çocukları haftalık 4 bin TL karşılığında ailelerinden kiraladığı tespit edildi. Ardından bu çocuklara etek giydirip güvenlik güçlerine saldırı düzenlettiği kaydedildi. Etekli saldırıları organize eden "Rambo"nun çocukları kurye olarak da kullandığı belirlendi.

MANKEN KULLANDI!
Ancak son günlerde eleman bulamayan "etekli" Atsız'ın cansız mankenleri kadın kılığına sokup barikatların arkasına dizdiği kaydedildi. Üzerinden 20 bin euro çıkan teröristin cep telefonu kullanmadığı öğrenildi. Kanlı örgütün sözde Lice sorumlusu olan "Rambo"nun iş adamlarından haraç istediği, PTT ve banka şubesi soyduğu tespit edildi. M.A.'yı da tehdit edip 1 milyon TL istediği öğrenildi. Üzerinde iki el bombası ve bir silah ele geçirilen M.A, emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

EVLERİ KURŞUNLADILAR
Şırnak'ın Cizre ve Silopi İlçesi'nde de hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlatılan operasyon genişletildi. İyice köşeye sıkışan hainler ise yine vatandaları hedef aldı. Teröristler, evlerinden çıkmak isteyen vatandaşları kurşun yağmuruna tuttu. Silopi'de Barbaros Mahallesi'ndeki evini terk etmek isteyen Yusuf Yağıcı teröristlerin ateş açması sonucu hayatını kaybetti. Eşi Şahye Yağıcı ile Zübeyde Esen ise yaralandı. Durumu ağır olan Esen, sevk edildiği Şırnak'ta tedavi altına alındı.

Teröristbaşı Rambo sosyal medyada verdiği bu pozlar sonrasında kıskıvrak yakalandı.



"Rambo" kod adlı Musa Atsız, çocukları haftalık 4 bin TL'ye kiralıyordu. Ardından onlara etek giydirip kanlı terör örgütünün eylemlerinde kullanıyordu. Eteklerin arkasına saklanan teröristler, güvenlik güçlerine saldırıyordu.

Mevlüt YÜKSEL