Sözcü yazarı yine dindarları aşağıladı

Daha önce Kurban Bayramı için "canlıyı yatırıp kesmenin ibadet olduğuna inanıyorsanız..." diyen Sözcü yazarı Bekir Coşkun bu kez ODTÜ'de namaz kılan öğrencilere yönelik saldırıyı destekledi. Coşkun, dindar kesimi kastederek, "Bademler bir türlü giremiyorlar tabii...", "Uzaya bilimle değil de 'okuyup üfleyerek' gitmek isteyen bir grup" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 28 Aralık 2015, 00:00 Güncelleme 28 Aralık 2015, 14:28
Sözcü yazarı yine dindarları aşağıladı

İÇİNDEKİLER

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ) geçtiğimiz hafta namaz kılan öğrencilere düzenlenen ve 9 kişinin yaralanmasına sebep olan saldırının yankıları sürerken Sözcü yazarı Bekir Coşkun, bugünkü köşesinde ODTÜ'yü savunarak dindar kesime hakaret etti.

ODTÜ'nün kendisini koruyacağını düşündüğünü yazan Coşkun, 'Ne zaman kaçıp saklanmak duygusu yaşasam, ODTÜ gelir aklıma…' ifadelerini kullandı.

"BADEMLER BİR TÜRLÜ GİREMİYORLAR TABİİ"

Yazısının devamında ODTÜ'yü öven Sözcü yazarı, 'Bademler bir türlü giremiyorlar tabii… Kapısından girsen; ışıklı dünyalarına, yüksek çözünürlüklü beyinlerine, özgür yüreklerine giremezsin…' diye ekledi.

"UZAYA OKUYUP ÜFLEYEREK GİTMEK İSTEYENLER ODTÜ'YE GİREMEZ"
Coşkun şunları yazdı:

"İşte bu nedenle yobazın hedefi ODTÜ… Uzaya, bilimle değil de "okuyup üfleyerek" gitmek isteyen bir grup -yeterince cami ve mescit varken- yeni mescit yaptırmak istedi, üniversite yönetimi uygun görmeyince bahane hazırdı. İlkellik hiçbir zaman kazanmadı, kazanamayacak…Bir gün tüm Türkiye ODTÜ olacak… Er geç…"