Nuri Pakdil yine o meşhur selamlamasını yaptı

Dün akşam Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Necip Fazıl Ödül Töreni'nde, Nuri Pakdil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kıramayarak meşhur selamlamasını yaptı. Pakdil, "Ne Mutlu Müslüman'ın" deyince salon alkışlarla yıkıldı.

Giriş Tarihi 26 Aralık 2015, 00:00 Güncelleme 26 Aralık 2015, 12:05
Nuri Pakdil yine o meşhur selamlamasını yaptı

İÇİNDEKİLER

Star Gazetesi tarafından düzenlenen Necip Fazıl Kısakürek Ödülleri'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Nuri Pakdil'in samimi kucaklaşması ödül töreninin en renkli görüntüsü oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu yıl 2. düzenlenen Necip Fazıl Kısakürek ödüllerinde bir konuşma yaptı. Erdoğan konuşmasını bitirdikten sonra yerine geçmek üzereyken yazar Nuri Pakdil'in protokolde olduğunu gördü. Bunun üzerine Erdoğan geriye dönerek Pakdil'in yanına geldi. Ünlü yazar ile sohbet eden Erdoğan daha sonra Pakdil'e sarıldı. İkilinin bu samimi kucaklaşması salondakiler tarafından alkışlandı.



"YÜRÜYÜŞÜNÜZ YETER CUMHURBAŞKANIM"
"Necip Fazıl Saygı Ödülü"ne layık görülen Rasim Özdenören'e ödülünü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Nuri Pakdil birlikte takdim etti. Ödülünü almak için kürsüye gelen Özdenören'in "Kısa konuşmak istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanım, yürüyüşünz yeter" sözleri üzerine salonda alkış tufanı koptu.