ODTÜ yönetimine büyük tepki!

Ortadoğu Teknik Üniversitesi'ndeki terör örgütü yandaşlarının yaptığı yasa dışı eylemlere sessiz kalan üniversite yönetimine tepki çığ gibi büyüyor.

Giriş Tarihi 22 Aralık 2015, 00:00 Güncelleme 23 Aralık 2015, 02:46
ODTÜ yönetimine büyük tepki!

İÇİNDEKİLER

ODTÜ'deki yasa dışı sol grupların yaptıkları eylemler artık bardağı iyice taşırdı. Mescide giden öğrencilere IŞİD'ci diye saldıran 40 kişilik terör örgütü yandaşı gruba öfke oldukça büyük.

Vatandaşlar, namaz kılan öğrencilere yönelik saldırı sebebiyle başlatılan ve Twitter'da ilk sıraya yerleşen hashtag üzerinden saldırgan grup ile ODTÜ rektörüne büyük tepki gösterdi. Daha önce de benzer birçok eylemin yaşandığı üniversitede terör örgütü yandaşlarına gösterilen hoşgörü rektör ve yönetimin de hedef tahtasına oturmasına neden oldu.



TERÖR ÖRGÜTÜ YANDAŞLARININ KALESİ
Yasa dışı sol örgütlerin adeta kalesi haline gelen ODTÜ'de üniversite yönetiminin bu olaylara sessiz kalması öğrencilerin sabrını iyice taşırdı. Mescide giden öğrencilere IŞİD'ci diye saldırılması bardağı taşıran son nokta oldu. Yaşanan bu son hadiseyle birlikte üniversite yönetiminden umudunu kesen öğrenciler ve aileleri rektörü istifaya davet etti.

ÜNİVERSİTE YÖNETİMİ DE PAYINA DÜŞENİ ALDI
Saldırgan grubun yanında üniversite yönetimine de kin kusan ODTÜ'lü öğrenciler; yasa dışı sol örgütlere fazlasıyla tölerans tanındığını savunarak yetkililerin bu konuda derhal harekete geçmesini talep etti.

İşte Twitter'da ODTÜ'deki çirkin saldırıyla ilgili yer alan bazı tweetler: