MHP'li Yeniçeri'ye FETÖ şantajı

FETÖ'nün MHP eski milletvekili Özcan Yeniçeri'yi tehdit ettiği ortaya çıktı. Tehdit mektubunda, "Bahçeli'yi indirene kadar devam edeceğiz. Sesin de çok güzel çıkmış hoca efendi kardeşim" ifadelerinin yer aldığı öğrenildi.

Giriş Tarihi 14 Aralık 2015, 00:00 Güncelleme 14 Aralık 2015, 09:56
MHP’li Yeniçeri’ye FETÖ şantajı

İÇİNDEKİLER

Telekulak skandalının mağdurlarından olan eski MHP'li Milletvekili Özcan Yeniçeri paralel yapı tarafından tehdit edildiğini iddia etmişti. 2014 yılında Kavaklıdere postanesinden paralel yapının kendisine gönderdiği bir mektupla tehdit ettiğini belirterek savcılığa konuyla ilgili ifade vermişti. Akşam gazetesi paralel yapının Yeniçeri'ye gönderdiği ve soruşturmadaki delil klasörlerine giren tehdit mektubuna ulaştı.

BAHÇELİ ADAY YAPSIN DİYE

Mektupta, "Sayın hoca efendi. Çok konuşuyorsun, boş konuşuyorsun. Sen de farkındasın. Bahçeli aday yapsın diye ne kadar fırıldak döndün değil mi? Şimdi duyduk ki, Bahçeli ş.. ama ne yapalım indirene kadar böyle devam edeceğiz. Şimdi istifa edersek sırasını beğenmedi bunlar zaten haindi der bizim için demişsin. Sesin de çok güzel çıkmış. Yakında kasetin çıkacakmış. Hayırlı olsun hoca efendi kardeşim. Demek ki her partinin bir paraleli varmış. Gerçi senden ancak yamuk olur diye biliyorduk ama" ifadeleri yer aldı.

TÜRKİYE BU YAPIDAN TEMİZLENMELİ

Yeniçeri, paralel yapıya yönelik yasa dışı dinleme soruşturması kapsamında verdiği ifadede şikayetçi olduğunu belirtmişti. Yeniçeri ifadesinde "Devlette bulunan kayıtları silen ve ispatı mümkün olmayan hale getiren görevlilerden şikâyetçiyim. Türkiye'nin bu sıkıntıdan bir an önce temizlenmesini diliyorum" dedi.