Mustafa Yeşil de istifa etti

FETÖ medyasında istifalar sürerken son olarak örgütün sözcüsü gibi davranan Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı Mustafa Yeşil'in de istifa ettiği öğrenildi. Yeşil'in yerine ise Cemal Uşşak'ın getirildiği bildirildi.

Giriş Tarihi 04 Aralık 2015, 00:00 Güncelleme 04 Aralık 2015, 17:54
Mustafa Yeşil de istifa etti

İÇİNDEKİLER

FETÖ medyasında istifa depremi sürüyor. 2008 yılından beri Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı başkanlığında bulunan Mustafa Yeşil'in istifa ettiği açıklandı. Yeşi'in istifasının ardından vakfın başkanlığına Cemal Uşşak'ın getirildiğini ifade edildi.

FETÖ medyasında ve kurumlarında son dönemde artan istifalar akıllara yurt dışına kaçan paralelcilercileri getirdi. Son olarak Zaman'ın genel yayın yönetmenliğinden istifa eden Ekrem Dumanlı ortadan kaybolmuş ardından Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Mehmet Kamış da istifa etmişti.

FETÖ medyasında istifa eden bir diğer isim ise Bülent Keneş oldu. Attığı tweetlerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla tutuklanan, yapılan itirazların ardından serbest bırakılan Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş de dün istifa ettiğini açıklamıştı.