Bekir Coşkun'un Rus korkusu

Sözcü Gazetesi yazarı Bekir Coşkun’u, Rusya’nın Türkiye’ye karşı yaptırım kararlarının korkusu sardı. Rusya’nın doğalgazı keseceğini iddia eden Bekir Coşkun, bütün suçu sınırımızı ihlal ettiği için Rus uçağını düşüren Türkiye’ye yükledi.

Giriş Tarihi 01 Aralık 2015, 00:00 Güncelleme 01 Aralık 2015, 11:50
Bekir Coşkun’un Rus korkusu

İÇİNDEKİLER

Sözcü Gazetesi yazarı Bekir Coşkun bugünkü köşesinde, Rusya'nın yaptırım kararlarını değerlendirerek, bütün faturayı kendi ülkesine kesti. Rusya'nın doğalgazı keseceğini iddia edip bütün suçu ülkesine yükleyen Bekir Coşkun yazısında terbiye sınırlarını aşarak halka 'Kıçınız üşeyecek' dedi. Sınır ihlali yapan Rus uçağına ve Türkmenlere bomba yağdıran Rusya'ya tek kelime etmeyen Coşkun'un kendi ülkesini eleştirmesi büyük tepki topladı. Coşkun'un bu tavrı sosyal medyada 'Doğalgaz korkusu Coşkun'u Putinci yaptı' olarak yorumlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'yi karalamaya kampanyası güden Bekir Coşkun düşen uçaktan paraşütle atlayan Rus pilotun Türkmenler tarafından öldürülmesini " serçe gibi avladılar, havada savunmasızken" diye yazarak Rus pilotun yasını tuttu.

Coşkun yazısına, Türkmenlerden duyduğu rahatsızlığı ve soydaşlarımızın haklı direnişlerini karalamak için iğrenç ifadeler kullanarak devam etti.

Bekir Coşkun, devletin gizli bilgilerini ifşa eden ihanet tetikçisi Can Dündar'ı kahraman gibi göstermeye çalıştı. Türkiye'nin Bayırbucak Türkmenlerine silah yardımında bulunmasını da "kepazelik" olarak değerlendiren Coşkun'un bu tavrı çok sert tepki aldı.

Rusya'nın uluslararası anlaşmalar gereği gazı kesemeyeceği uzmanlar tarafından defalarca dile getirilmesi ve Türkiye'nin olası bir gaz kesilmesi tehlikesine karşı aldığı önemli tedbirlere rağmen Bekir Coşkun "Rusya gazı keserse kıçınız üşüyecek" diyerek sosyal medyada 'Doğalgaz korkusu Coşkun'u Putinci yaptı' olarak yorumlandı.

İşte Coşkun o skandal yazısı

"SAVUNMASIZ RUS'U ÖLDÜRDÜLER"
Havada asılı bir insan, vurulmuş bir uçağın son anda atlamış pilotu…
Kaçması, gizlenmesi, eli ile gözünü kapaması dahi olanaksız…
Yavaş yavaş yere doğru süzülüyor…
Sevinç naraları ile aşağıdan atıp havada onu vurdular, cesedinin yüzüne ayaklarını koyup resim çektirdiler, yiğitçe…
Serçe avlar gibi…

"TÜRKMENLERE SİLAH GÖNDERMEK KEPAZELİK"
İşte "Türkmenlere…" derken, TIR'larda yakalanan silahları bunlara gönderdiklerini söylüyorlar…
Doğrusu tıynetleri benziyor…
Bu TIR'larla silah gönderme kepazeliğini belgeleyen Can Dündar İle Erdem Gül ise bu nedenle hapisteler şu an…

"GAZI KESERSE KIÇIMIZ ÜŞÜYECEK"
Türkiye gazın yarısından fazlasını (yüzde 54.76) Rusya'dan alıyor… Meteoroloji kar yağışı haberleri verirken, günde 90 milyon metreküp doğalgaz Rusya'dan geliyor… Türkiye'nin bir B Planı yok… Bu akımın yüzde yüz denetimi Rusların elinde…
Yani "Vana bozuldu" derse, k.çın üşüyecek…"