FETÖ'nün yeni haber kanalı Almanya'da!

Paralel yapı kanallarının kapatılmasına tedbir olarak Almanya üzerinden yeni bir haber kanalı oluşturdu. FETÖ, bir zamanlar PKK’nın MED TV ve ROJ TV taktiğini MC Haber üzerinden başlattı.

Giriş Tarihi 15 Kasım 2015, 00:00 Güncelleme 15 Kasım 2015, 20:14
FETÖ’nün yeni haber kanalı Almanya’da!

İÇİNDEKİLER

Paralel yapı, Türkiye'deki kanallarının kapatılmasına tedbir olarak Almanya merkezli MC Haber adlı TV kanalı kurdu. Kanalın tanıtımı, paralel yapının yayın organlarında birinci sayfalardan yapılırken, MC Haber'de 'haber' anlamında hiçbir şey olmaması dikkat çekiyor. Paralel TV'de adres ve künye de belli değil.

YALAN VE İFTİRA
Yayın hayatına giren yeni haber sitesi paralel örgütün saldırılarına ve propagandalarına da başladı. Her türlü iftira, ima, hakaret ve kara propagandaya yer veren haber kanalında Mehmet Baransu'nun, Bugün TV eski Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros'un yalan dolu açıklamaları yer alıyor. Terör örgütü PKK'nın medya yapılanmasını örnek alan kanalın en dikkat çekici yönlerinden biri de haber akışını STV'den alıyor olması.

ZEK VE KARA DA ORAYA KAÇMIŞTI
Firari eski savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara önce Gürcistan'a ardından Ermenistan'a, son olarak da paralel yapının çok güçlü olduğu Almanya'ya kaçmıştı. Almanya Sol Parti'den Dr. Gregor Gysi'nin paralel yapıya yönelik soru önergeleriyle son dönemlerde Türkiye karşıtı politika izleyen Alman hükümeti tarafından adeta korunduğu ortaya çıkmıştı. Savcıların Almanya'ya gitmesinden kısa bir süre sonra kanalın yayına başlaması dikkat çekti.

Kaynak: Akşam