Erdoğan: Acınızı paylaşıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa'daki terörist saldırıya ilişkin olarak başsağlığı dileyerek, "Terörizmle mücadelede sözün bittiği yerdeyiz. Saldırıların hiçbir insani ve ahlaki değerle alakası yoktur. Teröristin hepsi kötüdür. Terörün yol açtığı sonuçları çok iyi bilen bir ülke olarak, Fransa'nın yaşadığı acıyı paylaşıyoruz" dedi.

Giriş Tarihi 13 Kasım 2015, 00:00 Güncelleme 14 Kasım 2015, 02:17
Erdoğan: Acınızı paylaşıyoruz

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransa'da yaşanan saldırılar sonrasında açıklama yaptı ve fransa halkına taziye dileklerini sunduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

► Pariste meydana gelen bir dizi terör olayında çok sayıda kişinin öldüğünü ve yaralandığını teessürle öğrenmiş bulunuyorum.
Ülkem ve milletim adına Fransa halkına taziyelerimi sunuyorum. Halkın huzuru ve güveni hedef alındı. Terörle mücadelede sözün bittiği yerdeyiz.



► Terör konusunda yaklaşık 30 yılı aşkın süredir bunu mücadelesini veren bir ülkenin Cumhurbaşkanı olarak bunları ifade ediyorum Teröristin terörün hepsi kötüdür. Senin teröristin kötü benimki iyi mantığını artık kenara bırakmak gerekir.

► Terörü varlık sebebi ile değerlendiremedikçe bu meselenin üstesinden gelemeyiz. Ankara'daki Suruçta'ki G.Antep'teki, Şırnak'taki aldırılarda ne hissettiysek aynı acıyı yaşıyoruz. Şuanda Fransa'da yaşanan acıyı iyi anlıyoruz.

► Tüm Fransız halkıyla aynı acıyı paylaştığımızı aktarmak istiyorum.
Fransız dostlarımıza başsağlığı diliyorum