Küstahlıkta Yılmaz!

Serra Yılmaz, oyunculuğunun bir kez daha hakkını verdi. Gezi provokatörü CNN'de 'Türk olmak benim suçum değil' dedi. Türkleri aşağılayan bu söyleme tepki yağınca geri vitese taktı: 'Espri yaptım'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Kasım 2015 Güncelleme 10 Kasım 2015, 02:09
Küstahlıkta Yılmaz!

İÇİNDEKİLER

Başörtülüler öcü gibi, korkuyorum diyen oyuncu Serra Yılmaz, şimdi de Türk olmayı bir suç olarak kabul etti. Oyuncu Serra Yılmaz, CNN International kanalında yayınlanan, ünlü televizyon programcısı, Türkleri aşağılamayı marifet sayan Anthony Bourdain'in sunduğu programa konuk oldu. Bourdain, Serra Yılmaz'a Türk olmak nasıl bir şey diye sordu. Serra Yılmaz, "Evet Türküm ama bu benim suçum değil" şeklinde cevap verdi.

HERKESİ ENGELLEDİ...
Amerika'da yaşayan Türkler bu cevaba büyük tepki gösterdi. Küstahca yapılan açıklama sonrası Yılmaz'a özellikle Twitter'dan tepki yağdı. Kendisine verilen tepkileri, önce eleştiren Yılmaz, bir süre sonra çareyi yorum yapanları engellemekte buldu. Yılmaz gelen eleştirilerin ardından "Amerikalı yada Fransız, yada herhangi biri bunun esprisini anlıyor ve gülüyor. Sadece bizler yanlış anlıyoruz" diye yazdı.

Anthony Bourdain'in yemek programında, 'Türk olmam benim suçum değil' diyen Serra Yılmaz'a, sosyal medyada CNN'e yaranmak için bunları yapıyor yorumları yapıldı.

İşte Yılmaz'a gelen tepki twitlerinden birkaçı...

BİZ DE ÇOK UTANIYORUZ
@kahribela: Valla tatlım senin Türk olmandan bizler de utanıyoruz Serra Yılmaz!
@t_asl: Türk olmaktan utanıyorsan, Türk vatandaşlığını reddedersin gidersin bir ülkede sığınmacı kategorisinde yaşarsın Serra Yılmaz...
@_onurdeger : Allah ile dalga geçebilmeyi marifet sanan Serra Yılmaz iyiki de Türklüğü benimsememiş. Bizim için böylesi daha iyi.
@muhafazakarkedi : Serra Yılmaz'ın ağzına filtre takın. Saçtığı irinler halk sağlığını tehlikeye atıyor.
@gorkemligizem: Serra Yılmaz gibi bir ucube marjinal olmak adına çıkış yapmış. Türk olmaktan pişmanlık duyanlar vatandaşlıktan çıkarılmalı.
@Gulizpor : #SerraYılmaz Amerikalılar ve Fransız'lar tabii gülerler, Türk olmadıkları için. Türk'ler için çok talihsiz, küçültücü bir söylem!
@murat964 : #SerraYılmaz Madem Türk olmanın kötü olduğunu düşünüyorsun, o halde Fransızım de, Seni görenlerin aaa bu Türkmüş diyeceğini hiç sanmam
@blackblood11: Türk olman senin değil ana-babanın suçu Serra YIlmaz!