MİT ve Emniyet göreve! Hüsnü Mahalli sınır dışı edilsin

AK Parti seçmenine ve Türk halkına hakaret eden Suriye istihbaratı El Muhaberat adına Türkiye'de gazeteci kimliği altında ajanlık yapan Hüsnü Mahalli'ye tepkiler gelmeye devam ediyor. Gazetemizi arayan okuyucularımız İçişleri Bakanı Selami Altınok ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı acil göreve çağırdı. Okuyucularımız, Mahalli'nin faaliyetlerinin incelenmesini ve Türk vatandaşlığının alınarak sınır dışı edilmesi gerektiğini söyledi.

Giriş Tarihi 06 Kasım 2015, 00:00 Güncelleme 06 Kasım 2015, 19:29
MİT ve Emniyet göreve! Hüsnü Mahalli sınır dışı edilsin

İÇİNDEKİLER

Gazeteciyim diyerek Türkiye'de katil Esad'ın ajanlığını yapan Hüsnü Mahalli'nin skandal sözlerine tepkiler çığ gibi yağıyor. Mahalli, Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın sunduğu Maniki Dünya programına katılarak AK Parti'ye oy verenlerin beyninin incelenmesi gerektiğini söylemiş ve toplumu yalancı olmakla da suçlamıştı...

EL MUHABERAT'IN MEDYA AYAĞINI YÜRÜTEN İSİM
2011 yılında Türk vatandaşlığına geçen Hüsnü Mahalli, binlerce kişinin katili Esad'ı yücelten, Türkiye'yi ve Türk halkını karalayan yazılar yazıyor. Terör örgütleriyle ittifak kuran Esad rejiminin Türkiye'ye terör ihraç ettiği ve kanlı saldırılar planladığı ortaya çıkmıştı. Suriye istihbaratı El Muhaberat bağlantılı grupların terör örgütleriyle bağlantı kurup Türkiye'de kaos ortamı yaratmak ortak operasyon yaptığı öne sürülmüştü. Bu operasyonların medya ayağını ise Hüsnü Mahalli'nin yaptığı iddia edildi.

İÇİŞLERİ BAKANI ALTINOK VE MİT MÜSTEŞARI HAKAN FİDAN GÖREVE

Mahalli'nin seçimler öncesinde kirli planlarının tutmamasının ardından içindeki pisliği dışa vurduğu programda AK Parti seçmenine ve Türk halkına hakaret etmesi kamuoyunda büyük tepki oluşturdu. Gazetemizi telefon yağmuruna tutan okuyucularımızın El Muhaberat ajanı Hüsnü Mahalli'nin bağlantılarının incelenmesi ve Türk vatandaşlığından atılarak sınır dışı edilmesi için İçişleri Bakanı Selami Altınok ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı acil göreve çağırdı.

Bunun yanı sıra sosyal medya üzerinden de tepkilerini dile getiren vatandaşlar şöyle yazdı...

- Suriye uyruklu Türk düşmanı Hüsnü Mahalli'ye dur diyecek bir yetkili yok mu ülkemizde? Gücünü kimden alıyor ki: bu kadar ileri gidebiliyor?

- "Esed'in Türkiye'deki ajanı' sığıntı Hüsnü Mahalli ülkemden defol

- Şu Suriyeli Hüsnü Mahalli'yi niye vatandaşlıktan çıkarmıyorlar anlamadım madem Esad'ı savunuyor gönderin yanına...insan sevdiği ile olmalı

- MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve İçişleri Bakanı Selami Altınok Esad'ın ajanı için gereken adımları atın. Türk dış politikasını tehlikeye atan ve Türkiye'de kaos oluşturulması için yazılar yazan Mahalli'ye karşı tedbir alın...



MAHALLİ, ESAD AŞKINI BAKIN NASIL ANLATIYOR
Yurt gazetesinde yazan Hüsnü Mahalli 29 Temmuz 2015 tarihli 'Esad sizi savundu' başlıklı yazısında binlerce kişinin katili olan ve milyonlarca insanın ülkesinden ayrılmasına sebep olan Esad'a olan bağlılığını şöyle dile getiriyor.

"Suudi Arabistan ve Katar başta olmak üzere Körfez ülkeleri, AKP yönetiminde Türkiye ve 'Suriye Dostu Grubu' adı altında toplaşan yüz kadar emperyalist, sömürgeci ve işbirlikçisi ülke Suriye halkının üzerine çullandı. 2008-2009'da Kerry'nin iki kez ' Bölgenin en çağdaş, laik ve umut veren lideri' dediği Esad ' aniden 'zalim, diktatör ve halk düşmanı' ilan edildi. İlan edenler arasında en ilginç olanları ise dünyanın en geri kalmış, çağ dışı, ilkel, bağnaz, rezil, ahlaksız ve demokrasi ve özgürlüklerle zerre kadar ilişkisi olmayan Arap Kral, Emir ve Şeyhler var. Bu kral, emir ve şeyhlerin milyarlarca doları Türkiye üzerinden Suriye'ye akmaya başladı. Bu dolarlarla dünyanın dört bir yanından binlerce ruh hastası, sapık ve katil Suriye'ye taşındı. Türkiye üzerinden. Herkes için tek bir slogan ve amaç vardı: 'Biz Sünniler el ele verip kafir Alevi Esad ve Suriye'deki tüm Alevi ve Şii yandaşlarını yok etmeliyiz'. Herkes bu amaca yönelik hareket etmeye başladı. Haziran 2011'deki ilk terörist saldırılardan bu yana her Alevi ve Şii ailede en az iki şehit var. O günden bu yana ordu, güvenlik güçleri ve halk savunma gruplarından on binlerce şehit düştü. Bir çoğu da hunharca ve vahşice şehit edildi. Ama Esad, Suriye devleti, ordusu ve halkı direndi. Dünya tarihinde böyle bir mücadele görülmemiştir. Suriye dünyanın en gaddar, kanlı, aşağılık ve insanlık dışı evrensel bir saldırıya karşı koydu"

Katil Beşar Esad'ın Türkiye'de PR'ını yapan Mahalli'nin kadın çocuk demeden fosfor bombalarıyla saldıran katil Esad'a yaptığı güzellemelerden sadece bir tanesi... Bunun yanı sıra Suriye gizli servisinin de içinde bulunduğu istihbarat servisleri Türkiye'de Alevi Sunni çatışması çıkması için tüm güçleriyle saldırıya geçmişlerdi. Kaos ortamının oluşması için de Mahalli, yazılarıyla bunu körüklemişti...

FOYASI ORTAYA ÇIKINCA SESİ KESİLDİ
Mahalli, Suriye gizli servisi El Muhaberat ajanı olduğu öne sürülünce birden sesi kesildi.