Feci kaza böyle kaydedildi

İstanbul E-5 Karayolu'nda metrobüsle cipin kafa kafaya çarpışma anının kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 30 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 30 Ekim 2015, 11:08
Feci kaza böyle kaydedildi

İÇİNDEKİLER

E-5 Karayolu İncirli mevkiinde geçtiğimiz ay metrobüs ile cipin kafa kafaya çarpışması sonucu 4 kişinin yaralandığı o dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Metrobüsteki bazı yolcular başlarını cama vururken, ayaktaki bir yolcu ise araçtan fırlamaktan kıl payı kurtuldu.

Kaza, geçtiğimiz 20 Eylül günü saat 07.00 sıralarında E-5 Karayolu İncirli mevkiinde meydana gelmişti. İddiaya göre, Söğütlüçeşme-Avcılar seferini yapan metrobüs şoförü Murat Fırat, İncirli durağına geldiğinde yolcuları indirdi. Diğer yolcuların binmesinin ardından duraktan kalkan Fırat'ın idaresindeki metrobüse, 30 saniye sonra Bakırköy istikametine giden Niyazi Kaymaz yönetimindeki 34 NYZ 99 plakalı lüks cip kafadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolcular yere savrulurken, bir yolcu da başını cama vurdu.

Metrobüsün ön tarafında ayakta duran bir yolcu ise çarpmanın etkisiyle paramparça olan kapıdan fırlamaktan kıl payı kurtuldu. Kaza sonucu araç içerisinde sıkışan cip şoförü, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, metrobüs ve cip şoförüyle birlikte 4 kişi yaralandı.